Νέα εποχή για την Πάφος FC με Καρσέδο στον πάγκο

Την πρόσληψη του Ισπανού προπονητή, Χουάν Κάρλος Καρσέδο, επισημοποίησε η Πάφος FC.

«H ΠΑΦΟΣ FC ανακοινώνει τη σύναψη συνεργασίας με τον Ισπανό προπονητή Juan Carlos Carcedo, ως επικεφαλής προπονητής.

Ο Juan Carlos Carcedo ξεκίνησε την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής κυρίως σε ομάδες της Ισπανίας όπως οι UDA Gramenet, RCD Espanyol, Atlético de Madrid, CD Leganés και UD Las Palmas όπου ολοκλήρωσε την ποδοσφαιρική του καριέρα. Έχει επίσης αγωνιστεί στο Γαλλικό πρωτάθλημα με τα χρώματα της OGC Nice.

Ως προπονητής, ο Juan Carlos Carcedo, είναι κάτοχος του διπλώματος προπονητικής UEFA Pro και Master στο Sports Management από το Johan Cruyff Institute. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία ως προπονητής και μέλος προπονητικών επιτελείων σε κορυφαίες ομάδες του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, μετρώντας πέρα των 950 επίσημων αγώνων, συμμετοχές στις κορυφαίες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, κατακτώντας παράλληλα Ευρωπαϊκά και Εθνικά Τρόπαια.

Όταν αποσύρθηκε από την ενεργό δράση ο Carcedo έγινε βοηθός προπονητή του Unai Emery στην Ισπανική UD Almería οδηγώντας την στην πρώτη κατηγορία. Παρά το γεγονός ότι του προσφέρθηκε η θέση του επικεφαλής προπονητή της ομάδας, ακολούθησε τον Emery στη Valencia CF το 2008 και το 2012 συνεργάστηκαν ξανά στο Ρωσικό Πρωτάθλημα και την FC Spartak Moscow. Τον επόμενο χρόνο συνεργάστηκαν στην Sevilla FC όπου διετέλεσε και υπηρεσιακός προπονητής. Κατά την παραμονή του στην Sevilla FC κατέκτησε για τρεις συνεχόμενες σεζόν το τίτλο του Europa League!

Τον Ιούνιο του 2016 ο Carcedo ακολούθησε τον Emery στους πρωταθλητές Γαλλίας Paris Saint-Germain FC. Δύο χρόνια αργότερα και αφού κατέκτησε 1 πρωτάθλημα Γαλλίας, 2 Κύπελλα, 2 League Cup και δύο Super Cup Γαλλίας, έφυγε για την Premier League ως βοηθός προπονητής στην ομάδα της Arsenal και πάλι δίπλα στον Unai Emery φτάνοντας μέχρι τον τελικό του Europa League.

Ο Carcedo είχε την πρώτη του εμπειρία ως επικεφαλής προπονητής τον Αύγουστο του 2020 στην Ισπανική UD Ibiza οδηγώντας την στην La Liga 2 για πρώτη φορά στην ιστορία της. Ακολούθως ανέλαβε τα ηνία της επίσης Ισπανικής Real Zaragosa.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του αναδείχτηκε μέσα στους 6 καλύτερους προπονητές ενώ έχει προωθήσει αρκετά ταλέντα από τις Ακαδημίες των ομάδων που εργάστηκε στην πρώτη ομάδα, ανάμεσα τους σπουδαία ονόματα όπως οι Isco, Jordi Alba, Carlos Fernadez, Matos, Kimpembe, Areola, Saka, Mendley και άλλους.

Καλωσορίζουμε τον Juan Carlos Carcedo στη μεγάλη οικογένεια της ΠΑΦΟΣ FC και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο του».

Δειτε Επισης

Συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής-Το πρόγραμμα των επόμενων ημερών
Πάει για την έκπληξη η Εθνική Κύπρου με τον Αυγουστή στον πάγκο-Αμέτρητες επιλογές στην Fonbet
Όλα δείχνουν deal με Χιμένεθ στον ΑΠΟΕΛ-Έπονται ανακοινώσεις
Τελείωσε τον Ντομίνγκεζ ο ΑΠΟΕΛ-Φευγουν και οι βοηθοί του
Συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών για τον αγώνα με τη Ρουμανία
Πλησιάζει η ώρα του προπονητή στον ΑΠΟΕΛ-Βράζουν οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας
Η επεξήγηση της ΚΟΠ για τις φάσεις και τις αποφάσεις του VAR
Φιλική ήττα της Εθνική Νέων Κ-19 από το Ισραήλ
Απόλλων-ΑΕΛ: Επιφυλάχθηκε η απόφαση του εφετείου για την έφεση της ΑΕΛ
Συνάντηση οργανωμένων οπαδών της Ανόρθωσης με τον Πραστίτη