Ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Χάφμαν στον 2ο γύρο του τουρνουά της Μαγιόρκα

Τον Γερμανό Γιάνικ Χάφμαν θα αντιμετωπίσει στον 2ο γύρο του τουρνουά της Μαγιόρκα ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο Έλληνας τενίστας, στον πρώτο του αγώνα στο τουρνουά, το οποίο αποτελεί την τελική πρόβα ενόψει του Wimbledon που αρχίζει 3 Ιουλίου, θα βρει στο δρόμο του τον 31χρονο Χάμφαν (Νο 48 στην παγκόσμια κατάταξη), ο οποίος νίκησε χθες εύκολα με 2-0 σετ τον Αργεντινό, Πέδρο Κατσίν (6-2, 6-1).

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Τετάρτη και είναι προγραμματισμένος για τις 13:00. Στόχος του Τσιτσιπά είναι η υπεράσπιση του τίτλου καθώς πέρσι είχε κατακτήσει 250άρι τουρνουά της Μαγιόρκα.

Πάντως, χθες Τσιτσιπάς και Φελιθιάνο Λόπεθ έμειναν εκτός διπλών στο τουρνουά μετά την ήττα τους με 2-0 (6-4, 6-4) από τους Νο 1 του ταμπλό και πρωταθλητές του Miami Open, Σαντιάγκο Γκονζάλες και Εντουάρ Ροζέ Βασλέν. 

Δειτε Επισης

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο στον Ολυμπιακό
Η Μπασκόνια ανακοίνωσε τον Ρόντιονς Κούρουτς
Συμπλήρωσαν το παζλ των ημιτελικών του Wimbledon Σβιόντεκ και Μπένσιτς
Ο ΚΟΑ περνά στην πρακτική εφαρμογή του προγράμματος «Start to Talk Cyprus»
Βόμβα στη Formula 1-Η Red Bull απέλυσε τον Christian Horner
Στα ημιτελικά του Wimbledon με ανατροπή η Σαμπαλένκα
Με Νούρκιτς, Μούσα και Γκάρζα η κλήση της Βοσνίας ενόψει EuroBasket 2025
Μουζουρίδης: Το 2025 χρονιά-ορόσημο για την Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης
ΒΙΝΤΕΟ: Ο Νίκολα Γιόκιτς πανηγύρισε σαν τρελός τη νίκη του αλόγού του
Εμμανουήλ Καραλής: Θέλω να σταθεροποιηθώ στα μεγάλα ύψη, ξέρω πως είμαι ένας από τους καλύτερους