Σκιαγράφησε το προφίλ και τον ρόλο του Εράκοβιτς στην Ομόνοια ο Γιάνσον

Για το νέο απόκτημα της Ομόνοιας, Νόβιτσα Εράκοβιτς, μίλησε ο αθλητικός διευθυντής των πρασίνων, Γέσπερ Γιάνσον, στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

Συγκεκριμένα, σκιαγράφησε το προφίλ του ποδοσφαιριστή και εξήγησε τον ρόλο που θα έχει ο ποδοσφαιριστής στην ομάδα της Λευκωσίας.

Όπως ανέφερε, «ο Νόβιτσα Εράκοβιτς είναι νεαρός σε ηλικία, όμως είναι έμπειρος ποδοσφαιριστής. Αναδείχθηκε ποδοσφαιριστής της χρονιάς στο πρωτάθλημα Μαυροβουνίου την προηγούμενη σεζόν.

Είναι ευκίνητος με τη μπάλα και επίσης έχει καλό κράτημα μπάλας, ενώ είναι και πολύ δυνατός σε φυσικά προσόντα. Μπορεί να παίξει τόσο ως οκτάρι αλλά και ως δεκάρι».

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως Πρώτη φορά θα αγωνιστεί στο εξωτερικό, όμως έχει εμπειρία από διεθνείς και διασυλλογικές διοργανώσεις από την πρώην ομάδα του και την εθνική Μαυροβουνίου της οποίας είναι στέλεχος. Αναγνωρίζουμε πως είναι η πρώτη φορά που μετακινείται σε ομάδα εκτός της πατρίδας του και ίσως χρειαστεί λίγο χρόνο προσαρμογής».

Όπως είπε ο τεχνικός διευθυντής της Ομόνοιας, ο Εράκοβιτς είναι ποδοσφαιριστής τον οποίο η Ομόνοια, μπορούμε να αναπτύξει και σε βάθος χρόνου να συνεισφέρει στην ομάδα, αλλά και να βοηθήσει στην ισορροπία του ρόστερ.

Δειτε Επισης

Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος