BINTEO: Oπαδοί της Αζαξιό επιτέθηκαν σε οχτάχρονο φίλο της Μαρσέιγ με καρκίνο στον εγκέφαλο

Τραγικές στιγμές στην Γαλλίας. Συγκεκριμένα στον χθεσινό αγώνα μεταξύ της Αζαξιό και της Μαρσέιγ, χούλιγκαν των γηπεδούχων επιτέθηκαν σε 8χρονο φίλο των Μασσαλών που έχει διαγνωστεί με όγκο στον εγκέφαλο, που ήταν καλεσμένος της Αζαξιό ώστε να παρακολουθήσει από κοντά την αγαπημένη του ομάδα, ένα όνειρο που έγινε εφιάλτης λόγω κάποιων ανεγκέφαλων που μόνο κακό κάνουν στον χώρο του αθλητισμού.

Πρώτα χτύπησαν στο πρόσωπο τον πατέρα του, στη συνέχεια έσπρωξαν τον μικρό φίλο της Μαρσέιγ στα κάγκελα και τέλος του έσκισαν και έκαψαν την φανέλα

«Εφόσον πιστεύαμε ότι ήμασταν ασφαλείς, επέτρεψα στον Κένζο να φορέσει τη φανέλα του, ο σύζυγός μου τον πήρε από το χέρι για να του δείξει τους παίκτες που περπατούσαν στο γήπεδο. Και μετά όλα πήγαν στραβά.

Έσπρωξαν τον γιο μου και το κεφάλι του χτύπησε στα κάγκελα. Χτύπησαν τον άντρα μου στο πρόσωπο, έσκισαν τη φανέλα του μικρού και πήγαν να την κάψουν. Πριν φύγουν από τη σουίτα, έφτυσαν ακόμη και το φαγητό μας που είχε πέσει στο πάτωμα. Ο Κένζο γνωρίζει καλά ότι είναι πολύ βαριά άρρωστος, χάνει την όρασή του λόγω του όγκου και μου είπε: '' προτού αρχίσω να μην βλέπω θέλω να δω τη Μαρσείγ στην Αζαξιό''. Αυτοί οι ηλίθιοι τον τραυμάτισαν» κατήγγειλε η μητέρα του Κένζο.

Πηγή: sdna

Δειτε Επισης

Ποινές από την UEFA στους Μπαπέ, Ρούντιγκερ και Θεμπάγιος για τους πανηγυρισμούς κόντρα στην Ατλέτικο
Η Ίντερ Μαϊάμι είναι αισιόδοξη για την παραμονή του Μέσι
Ο ιδιοκτήτης της Μπέρνλι θέλει να αγοράσει και την Εσπανιόλ
Oι τρεις ομάδες που διεκδικούν τον Γκρίλις
Τσέλσι και Φλουμινένσε διεκδικούν μια θέση στον τελικό του Μουντιάλ Συλλόγων
Ρεκόρ και χρυσός στα ταμεία της Νότιγχαμ-Στη Νιούκαστλ με 64 εκατομμύρια ο Ελάνγκα
Η Ρεάλ δεν θα δεχθεί καμία πρόταση για τον Γκονζάλο Γκαρσία
Ανανέωσε μέχρι το 2027 με την Μπαρτσελόνα ο Σέζνι
Τόμας Μίλερ: Ήρθε η ώρα να πούμε αντίο, περήφανος που υπηρέτησα τη φανέλα της Μπάγερν
Έδεσε τον Σέζνι έως το 2027 η Μπαρτσελόνα