ΒΙΝΤΕΟ: Συνάντηση του πατέρα του Μέσι με τον Λαπόρτα για το μεγάλο comeback

Ο πατέρας και ατζέντης του Λιονέλ Μέσι, Χόρχε, συναντήθηκε με τον ισχυρό άνδρα της Μπαρτσελόνα Τζουάν Λαπόρτα με πλάνα από την συνάντησή τους να βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Η αποχώρηση του αρχηγού της Αργεντινής από την Παρί Σεν Ζερμέν έχει ήδη επιβεβαιωθεί, αλλά ο νέος -και πιθανότατα τελευταίος- σταθμός στην καριέρα του δεν έχει ακόμη αποφασιστεί, με τον pulga να συνδέεται με μια πιθανή μετακίνηση στη Σαουδική Αραβία ή την Ίντερ Μαϊάμι, αλλά και με την πολυαναμενόμενη επιστροφή στην Μπαρτσελόνα.

Δημοσιεύματα νωρίτερα τη Δευτέρα (05/06) ανέφεραν ότι η La Liga αποδέχθηκε την πρόταση της Μπάρτσα για το «σχέδιο σκοπιμότητας» για το καλοκαίρι, έναν οδικό χάρτη που διασφαλίζει και υπολογίζει το οικονομικό μέλλον του συλλόγου, κάτι που σημαίνει ότι η ομάδα έχει πλέον το πράσινο φως για την εγγραφή νέων συμβολαίων.

Με αυτό, η επιστροφή του Μέσι είναι πλέον πραγματικά εφικτή.

Αντιπροσωπεία της Αλ Χιλάλ στο Παρίσι για να κλείσει τη μεταγραφή του

Όλο και πιο κοντά στην Αλ Χιλάλ πλησιάζει ο Λιονέλ Μέσι όσο περνούν οι ημέρες, μετά την αποχώρησή του κι επίσημα από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Αργεντινός δέχεται «ασφυκτικό» πρέσινγκ από τους ανθρώπους του σαουδαραβικού κλαμπ, οι οποίοι φαίνεται πως έχουν τον πρώτο λόγο για τη μεταγραφή του από τη στιγμή που η Μπαρτσελόνα αδυνατεί στην παρούσα φάση να καταθέσει πρόταση για την επιστροφή του θρύλου των Μπλαουγκράνα.

Κι αυτό το πρέσινγκ έφτασε μέχρι και το Παρίσι, όπου σύμφωνα με το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων ταξίδεψε αντιπροσωπεία υψηλόβαθμων στελεχών της Αλ Χιλάλ προκειμένου να συναντήσει τον πατέρα και μάνατζερ του 36χρονου, Χόρχε Μέσι και να επισπεύσει την οριστικοποίηση του deal!

Υπενθυμίζεται ότι όπως είχε αναφέρει η καταλανική «Sport», η διοίκηση της Αλ Χιλάλ ήλπιζε κι ελπίζει ότι θα καταφέρει να ανακοινώσει τη μεγάλη μεταγραφή την Τρίτη, 6 Ιουνίου.

Πηγή: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Φίλαθλοι της Σέφιλντ αφήνουν λουλούδια έξω από το γήπεδο της ομάδας στη μνήμη του Μπάλντοκ
Ζιντάν για Ινιέστα: Αγαπάμε το ποδόσφαιρο εξαιτίας αυτών των παικτών
Λίβερπουλ: Ο Μαρμούς στη λίστα των Reds
Μπεν Γεντέρ: Κατηγορείται για ψυχολογική βία από τη σύζυγο του
Κλοπ, η μεγάλη επιστροφή: Αναλαμβάνει επικεφαλής ποδοσφαίρου στις ομάδες της Red Bull
Βαλβέρδε για Μπαπέ: «Έχει κλείσει πολλά στόματα»
Μάντσεστερ Σίτι: Ο Ούγκο Βιάνα φαβορί για νέος αθλητικός διευθυντής
Ατλέτικο Μαδρίτης: Μετονομάζει το γήπεδο σε «Riyadh Air», στα 300 εκατ. ευρώ το deal με τους Σαουδάραβες
Ντιέγκο Μαρτίνεθ: Ανακοινώθηκε από την Λας Πάλμας
Ο Πάλμερ αναδείχθηκε παίκτης της χρονιάς χωρίς να αγωνιστεί βασικός σε κάποιο παιχνίδι του EURO 2024