«Είναι η τρίτη φορά που δοκιμάζουμε Σα Πίντο, έχει πάρει κύπελλα αλλά όχι πρωτάθλημα»

Τη συνεργασία με τον νέο προπονητή της ομάδας του, Σα Πίντο, σχολίασε ο ισχυρός άνδρας του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, κατά την παρουσίαση του νέου τεχνικού.

«Σκοπός της σημερινής διάσκεψης είναι αποκλειστικά για την παρουσίαση του κυρίου Σα Πιντο. Είναι η τρίτη φορά που δοκιμάζουμε να συνεργαστούμε. Δεν το κρύβω ότι ήταν πάντοτε στις προτεραιότητες μου γνωρίζοντας το ποδόσφαιρο που έπαιζαν οι ομάδες που εργάστηκε. Από ότι γνωρίζω έχει πάρει κύπελλα αλλά όχι πρωτάθλημα. Του εύχομαι μαζί του να πορευθούμε στην κατάκτηση του τίτλου. Όπως γνωρίζετε στην προπονητική ομάδα ενταξαμε τον Νούνο Μοραις».

Από την πλευρά του ο Σα Πίντο, είπε «ευχαριστώ τον πρόεδρο για τα καλά του λόγια. Είναι ένα πρότζεκτ που τα προηγούμενα χρόνια είχα ευκαιρίες να έρθω αλλά τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή. Θα είναι μια δύσκολη χρόνια αλλά είμαι πολύ αισιόδοξος για το μέλλον. Έχει φανταστικούς φιλάθλους το ΑΠΟΕΛ, θα υπάρχει πίεση αλλά μου αρέσει αυτό. Είμαι πολύ συγκεντρωμένος και πεπεισμένος ότι θα πάρουμε το πρωτάθλημα. Ο πρώτος μας στόχος είναι να περάσουμε από την Β φάση του Κονφερενς Λιγκ. Ξέρω την Ελληνική κουλτούρα όταν ήμουν στον Ατρόμητο και στον ΟΦΗ».

Για την αγωνιστική του φιλοσοφία: «Ήρθα στην καλύτερη ομάδα στην Κύπρο και θέλουμε φυσικά να ελέγχουμε κάθε παιχνίδι και να κυριαρχούμε. Θέλω την νοοτροπία του νίκη και μαζί με σκληρή δουλειά να πάρουμε τον τίτλο. Είμαι πολύ παθιασμένος προπονητής και θέλω μόνο να κερδίζω».

Για το ρόστερ του ΑΠΟΕΛ: «Δεν είχα χρόνο να αξιολογήσω το ρόστερ. Δεν έχω τόσο καθαρή εικόνα. Έγιναν όλα πολύ γρήγορα. Ξέρω ορισμένους παίκτες και θα έχω και την βοήθεια του Νούνο. Μέσα στο αεροπλάνο σαν ερχόμουν είδα το τελευταίο ματς της ομάδας. Γνωρίζω επίσης ορισμένους παίκτες, όπως οι Ντονγκαλά και Ντάλσιο. Θα αναλύσω την ομάδα τις επόμενες ημέρες και στην προετοιμασία θα αξιολογηθεί όλο το ροστερ».

Για την προετοιμασία και τον ανταγωνισμό στο κυπριακό πρωτάθλημα: «Θα έχουμε πέντε εβδομάδες μπροστά μας, αν και θα προτιμούσα να είχαμε έξι αλλά δεν πειράζει. Όσο για το πρωτάθλημα ο Άρης ήταν μεγάλη έκπληξη και η Ομόνοια είναι πολύ δυνατή. Έχει πολλές καλές ομάδες και έχουμε μια μεγάλη μάχη μπροστά μας».

Για το ότι δεν έμεινε πολύ καιρό σε κάποια ομάδα: «Ζω την κάθε μέρα ως άνθρωπος και ως προπονητής. Θα προτιμούσα να μένω σε μια ομάδα 2-3 χρόνια αλλά πολλές φορές μπορούσα να μείνω σε ομάδες αλλά δεν το έκανα γιατί δεν πίστευα πως θα μπορούσα να δουλέψω όπως θα ήθελα. Ελπίζω με το ΑΠΟΕΛ να κτίσουμε πάνω σε μια καλή συνεργασία».

Δειτε Επισης

Συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής για αγώνα με Ρουμανία
Ισόπαλος 1-1 ο φιλικός αγώνας της Εθνικής Νέων με το Ισραήλ
Λύση συνεργασία με τους προπονητές τους ανακοίνωση ΑΠΟΕΛ και ΕΝΠ
Συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής-Το πρόγραμμα των επόμενων ημερών
Πάει για την έκπληξη η Εθνική Κύπρου με τον Αυγουστή στον πάγκο-Αμέτρητες επιλογές στην Fonbet
Όλα δείχνουν deal με Χιμένεθ στον ΑΠΟΕΛ-Έπονται ανακοινώσεις
Τελείωσε τον Ντομίνγκεζ ο ΑΠΟΕΛ-Φευγουν και οι βοηθοί του
Συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών για τον αγώνα με τη Ρουμανία
Πλησιάζει η ώρα του προπονητή στον ΑΠΟΕΛ-Βράζουν οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας
Η επεξήγηση της ΚΟΠ για τις φάσεις και τις αποφάσεις του VAR