Δεν υπάρχει φως στο τούνελ για το γηπεδικό στην Πάφο

«Δεν υπάρχει φως στο τούνελ. Θεωρώ πως όσο πλησιάζουμε το χρονικό περιθώριο να δηλώσουμε έδρα, μέχρι αύριο, Τρίτη, θα έχουμε νέα. Την Πέμπτη, 13 του μήνα, είναι η κλήρωση του πρωταθλήματος. Δεν μπορούμε ούτε διαρκείας να βγάλουμε, αφού δεν έχουμε έδρα», ανέφερε ο γενικός διευθυντής της Πάφου, Χάρης Θεοχάρους, με αφορμή με το θέμα με το γήπεδο που προέκυψε στην παφιακή ομάδα.

Μιλώντας στον Super Sport FM για τις μεταγραφές είπε πως, «λέμε συνεχώς πως πρέπει να κάνουμε υπομονή. Έχουμε πάρα πολύ χρόνο μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου. Οι ποδοσφαιριστές που θέλουμε να φέρουμε για να ανεβάσουμε επίπεδο, δεν είναι εύκολο να έρθουν τώρα. Θα πρέπει να περιμένουμε. ο Ζουνίνιο ήταν ένας ποδοσφαιριστής πολύ επαγγελματίας. Είχαμε όμως πολλούς τραυματισμούς και ξεμείναμε από παίκτες στη θέση του αριστερού μπακ. Είναι ένα πρόβλημα που έχουμε χρόνια στην Πάφο. Είναι επιρρεπείς στους τραυματισμούς».

Για τους παίκτες που ψάχνει η Πάφος είπε πως, «ψάχνουμε παίκτες να ανεβάσουμε το επίπεδο, αλλά και προσωπικότητες που θα κάνουν το κάτι παραπάνω όταν η μπάλα… καίει. Τα χρήματα που θα δώσουμε δεν είναι εξωπραγματικά, είναι στα λογικά πλαίσια του μπάτζετ μας. Υπάρχει ένα πολύ καλό τμήμα σκάουτινγκ που επεξεργάζονται πέρα των 2.000 ποδοσφαιριστών καθημερινά. Το βλέπετε και εσείς με ποδοσφαιριστές όπως ο Βαλακάρι και ο Ντράγκομιρ που ήρθαν σε μικρή ηλικία στην ομάδα μας και χωρίς πολλά χρήματα».

Για τον Βαλακάρι ο γενικός διευθυντής της Πάφου, ανέφερε πως, «σε κάθε μεταγραφική περίοδο παίζει το όνομά του. Η περσινή χρονιά δεν ήταν η καλύτερή του. Μπορεί πολλά παραπάνω. Ο Όνι Βαλακάρι μπορεί να δώσει πολλά περισσότερα».

Για τον Τόρες πρόσθεσε ότι, «ο Τόρες έχει ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιο. Έχουμε κάποιες προτάσεις, βλέπει και ο ίδιος κάτι για την χώρα του. Εντός των ημερών θα έχουμε εξελίξεις. Αν δεν ευδοκιμήσουν οι επαφές, θα βρίσκεται κανονικά με την αποστολή της ομάδας στο δεύτερο στάδιο».

Δειτε Επισης

Τελείωσε τον Ντομίνγκεζ ο ΑΠΟΕΛ-Φευγουν και οι βοηθοί του
Συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών για τον αγώνα με τη Ρουμανία
Πλησιάζει η ώρα του προπονητή στον ΑΠΟΕΛ-Βράζουν οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας
Η επεξήγηση της ΚΟΠ για τις φάσεις και τις αποφάσεις του VAR
Φιλική ήττα της Εθνική Νέων Κ-19 από το Ισραήλ
Απόλλων-ΑΕΛ: Επιφυλάχθηκε η απόφαση του εφετείου για την έφεση της ΑΕΛ
Συνάντηση οργανωμένων οπαδών της Ανόρθωσης με τον Πραστίτη
«Ο ΑΠΟΕΛ ετοιμάζεται να απολύσει τον Ντομίνγκες, ο Ολιβέϊρά ο κύριος στόχος για αντικαταστάτης του»
Δύσκολη απώλεια για τον ΑΠΟΕΛ ο Σαρφό
Πρώτη προπόνηση για Εθνική Ανδρών υπό Σωφρόνη Αυγουστή