Άρχισαν οι υποχρεώσεις των Κύπριων αθλητών στους Παγκόσμιους Αγώνες Παρά Στίβου

Με δύο αθλητές και δύο προπονητές εκπροσωπείται η Κύπρος στους Παγκόσμιους Αγώνες Παρά Στίβου, που πραγματοποιούνται στο Παρίσι.

Συγκεκριμένα, η κυπριακή αποστολή, αποτελείται από τον αθλητή Ανδρέα Μπέρο και τον προπονητή του, Κωνσταντίνο Χρήστου, οι οποίοι ήταν οι πρώτοι που ταξίδεψαν στη Γαλλία λόγω της χθεσινής αγωνιστικής δράσης του Μπέρο, και τον αθλητή Βίκτωρα Πενταρά και τον προπονητή του, Ηλία Αγαπίου, οι οποίοι θα ενσωματωθούν αυτή την εβδομάδα στην αποστολή.

Ήδη, ο Κύπριος παρά αθλητής, Ανδρέας Μπέρο, έτρεξε το απόγευμα της Κυριακής στα 100 μέτρα και με χρόνο 12.85 κατέλαβε συνολικά την 11η θέση. Ο Ανδρέας Μπέρος θα λάβει μέρος και στην κούρσα των 400 μέτρων, στις 12 Ιουλίου.

Σύμφωνα με την Κυπριακή Εθνική Παραολυμπιακή Επιτροπή, η παρουσία της Κύπρου σε αυτούς τους αγώνες είναι ιδιαίτερα σημαντικοί, αφού του χρόνου στην ίδια πόλη θα πραγματοποιηθούν οι Παραολυμπιακοί Αγώνες και οι Κύπριοι αθλητές έχουν ως στόχο τη διάκριση και την πολυπόθητη πρόκριση στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Δειτε Επισης

Τόσα εισιτήρια θα πάρουν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός στο Final Four του Άμπου Ντάμπι
Οι ώρες των αγώνων Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο Final Four της EuroLeague στο Άμπου Ντάμπι
Το Ρολάν Γκαρός μοιράζει 56 εκατ. ευρώ-«Ζαλίζουν» τα ποσά που θα πάρουν οι νικητές
Τρεις Έλληνες και ένας Ισπανός: Οι παίκτες με τα περισσότερα Game 5 στην ιστορία της Ευρωλίγκας
Σε εξέλιξη τα έργα για το Eurobasket 2025-Στελέχη της FIBA στο Σπύρος Κυπριανού (pic)
Αποφάσισε τον διορισμό Αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή ο ΚΟΑ
Πενταψήφιος αριθμός επισκεπτών αναμένεται στη Λεμεσό για το EuroBasket 2025
Για υψηλή γιορτή των αξιών του αθλητισμού μίλησε η ΥΠΑΝ στην τελετή έναρξης των Παγκύπριων Ειδικών Ολυμπιακών
Κυπελλούχος ο ΑΠΟΕΛ στην υδατοσφαίριση ανδρών
Γιώργος Μπαρτζώκας: Ο «σκακιστής» που θέλει να οδηγήσει τον Ολυμπιακό ξανά στην κορυφή της Ευρώπης