Η γιαγιά της Ανόρθωσης είναι ότι πιο ρομαντικό απέμεινε στον ποδοσφαιρικό μας κόσμο…

Καρδιά, ψυχή και σθένος… Σε μια εποχή όπου καταβάλλονται τιτάνιες προσπάθειες για να αντιμετωπιστεί η βία, τα επεισόδια και ο χουλιγκανισμός στα γήπεδα με την εφαρμογή διαφόρων αποτρεπτικών μέτρων, η γιαγιά της Ανόρθωσης στα αποκαλυπτήρια της ομάδας της Αμμοχώστου, έστειλε τα πιο ηχηρά μηνύματα στον ποδοσφαιρικό κόσμο και όχι μόνο.

Μηνύματα τα οποία έχουν μια άλλη όψη. Μια όψη, που είναι για τους πιο ρομαντικούς του ποδοσφαίρου. Αυτούς που αγαπάνε πραγματικά την ομάδα, το σήμα και τη φανέλα τους. Ανεξαρτήτως πορείας, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, ανεξαρτήτως της θέσης που φιγουράρει η ομάδα τους, είναι εκεί. Οπαδοί, οι οποίοι δεν νοιάζονται καν για τον κάθε περαστικό που θα έρθει για λίγους μήνες να κλωτσήσει την μπάλα για να πληρωθεί, ούτε ακόμη και για τον προπονητή που θα καθίσει στον πάγκο και θα έχει έγνοια να μην χάσει, ώστε να μην αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα.

Με το μπαστούνι της, επάνω σε ένα τροχοκάθισμα, η κυρία Φωτεινή Ευαγγέλου, έγινε ήδη το πρότυπο κάθε οπαδού της Κύπρου. Έγινε η οπαδός που ένωσε τις φωνές όλων των φιλάθλων, από όλες τις ομάδες. Προκάλεσε ανατριχίλα στον κάθε αγνό οπαδό, η στιγμή όπου η ίδια βρίσκεται μπροστά από τους οργανωμένους οπαδούς της Ανόρθωσης και με το μπαστούνι της δίνει τον ρυθμό στα συνθήματα. Η φωτοβολίδα μάλιστα, που άναψε και κατάφερε να κρατήσει με το μπαστούνι της, αποτέλεσε και την κορύφωση του γιορταστικού κλίματος. Κι ας ήταν όλες οι φωτοβολίδες στα χέρια της κάθε κυρίας Φωτεινής, θα έλεγε κάποιος, και όχι στα χέρια των χούλιγκαν που μετατρέπονται σε επιθετικά όπλα.

Εν έτη 2023 και μετά από μια επεισοδιακή ποδοσφαιρική σεζόν που αποτέλεσε ένα μαραθώνιο για γερά νεύρα, τόσο για τις Αρχές, όσο και για τους αρμοδίους, αφού είχαν να αντιμετωπίσουν ένα από τα μεγαλύτερα αγκάθια της κοινωνίας, τον χουλιγκανισμό στα γήπεδα, η κυρία Φωτεινή, ήρθε να στείλει το πιο όμορφο, ηχηρό και ρομαντικό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση.

Τα διαδοχικά επεισόδια κάθε αγωνιστική, τόσο εντός, όσο και εκτός γηπέδων, είναι αλήθεια ότι κατάφερναν να μαγνητίσουν το ενδιαφέρον του ποδοσφαιρικού κόσμου, αναδεικνύοντας την ίδια ώρα, τη μαύρη τρύπα του κυπριακού ποδοσφαίρου, το οποίο βολοδέρνει σε ρηχά νερά και με νύχια και δόντια, επιχειρούν να το διατηρήσουν ζωντανό οι αρμόδιοι φορείς.

Η κυρία Φωτεινή ωστόσο, ήρθε για να βροντοφωνάξει σε όλους, πως ακόμη υπάρχουν αληθινοί οπαδοί και πως τίποτα δεν έχει χαθεί στον ποδοσφαιρικό μας κόσμο. Όσο υπάρχουν λοιπόν φίλαθλοι οι οποίοι έχουν την καρδιά και την ψυχή της κυρίας Φωτεινής, δεν πρόκειται να χαθεί ο ρομαντισμός στα τσιμέντα των ποδοσφαιρικών μας γηπέδων…

_SAK0579 (Copy)

_SAK0575 (Copy)

_SAK0582 (Copy)

_SAK0603 (Copy)

_SAK0611 (Copy)

_SAK0622 (Copy)

_SAK0628 (Copy)

_SAK0629 (Copy)

Δειτε Επισης

Λύση συνεργασίας Ανόρθωσης με Thioune-Χάρισε μέρος των δεδουλευμένων του
Ανακοίνωσε εισιτήρια για τους δυο τελευταίους αγώνες η Ανόρθωση-«Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας»
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου
Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία