Παπασταύρου: Με τη νέα συμφωνία δημιουργείται μια καινούργια προοπτική για την Ομόνοια

Με 88% ψήφους υπέρ, τα μέλη του Αθλητικού Συλλόγου Ομόνοιας Λευκωσίας, ενέκριναν κατά τη χθεσινή Έκτακτη και Καταστατική Γενική Συνέλευση την εισήγηση του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου, για την τροποποίηση της προηγούμενης συμφωνίας διαχείρισης του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Σε ανακοίνωση της η ομάδα της Λευκωσίας αναφέρει πως, «με τη νέα Συμφωνία δημιουργείται ένας συνεταιρισμός που μας προσφέρει τη δυνατότητα να προχωρήσουμε, μαζί, με πολύ καλύτερες προοπτικές, έχοντας ως στόχο η Ομόνοια να μεγαλώνει όλο και περισσότερο, σε όλα τα επίπεδα».

Ο πρόεδρος της Ομόνοιας, Σταύρος Παπασταύρου, ανέφερε σχετικά με την νέα συμφωνία:

«Θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη του Αθλητικού Συλλόγου Ομόνοια Λευκωσίας για την εμπιστοσύνη που επέδειξαν προς το πρόσωπό μου, την οποία εξέφρασαν με τον πλέον απόλυτο τρόπο, την ψήφο τους στο ανώτατο όργανο του Σωματείου, τη Γενική Συνέλευση.

Ευχαριστώ και τους χιλιάδες φιλάθλους της Ομόνοιας, χωρίς την υποστήριξή των οποίων δεν θα ζούσαμε τις επιτυχίες των τελευταίων χρόνων, ούτε θα ήταν εφικτό να είμαστε σήμερα σε θέση να προσφέρουμε στην Ομόνοια τις συνθήκες και τη δυνατότητα για να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο.

Επίσης, εκφράζω τις ευχαριστίες μου και στο Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου για τη συνεργασία και τις μεγάλες προσπάθειες που καταβάλαμε για να καταλήξουμε στο τελικό κείμενο της νέας συμφωνίας.

Προχωράμε, μαζί, με μοναδικό γνώμονα το καλό της Ομόνοιας.

Είναι εξαιρετικά σημαντικό που όλοι πορευόμαστε προς την ίδια κατεύθυνση και έχουμε τους ίδιους στόχους, τις ίδιες φιλοδοξίες και τα ίδια όνειρα.

Με τη νέα συμφωνία δημιουργείται μια καινούργια προοπτική για την Ομόνοια. Μπορούμε, πλέον, να προγραμματίσουμε μακροπρόθεσμα και να προχωρήσουμε απρόσκοπτα στην υλοποίηση ενός μακροχρόνιου σχεδιασμού που αφορά τόσο την αγωνιστική παρουσία της Ομόνοιας, όσο και σημαντικά έργα υποδομής.

Μας περιμένει πολλή δουλειά.

Υπόσχεσή μας είναι πως θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με αφοσίωση, υπευθυνότητα, επαγγελματισμό και πάντοτε με σεβασμό στις αξίες, τα ιδανικά και όλα όσα πρεσβεύει αυτός ο σπουδαίος Σύλλογος.

Θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να επιτύχουμε αυτά που όλοι ονειρευόμαστε.

Ευχαριστώ».

Δειτε Επισης

Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος