Πώς απαντά ο ΑΠΟΕΛ στις φημολογίες για Λαΐφη και Δώνη

Στα δημοσιεύματα που θέλουν τον Τάσο Δώνη, να είναι κοντά στην επιστροφή τους στον ΑΠΟΕΛ και τον Κωνσταντίνο Λαΐφη να είναι στα υπόψιν των γαλαζοκιτρίνων, κλήθηκε να αναφερθεί ο Νεκτάριος Πετεβίνος.

Σε δηλώσεις του στον Super Sport FM o εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ ανέφερε πως, «βγήκαν και άλλα ονόματα, όχι μόνο του Δώνη. Όταν γράφονται, αυτό δεν σημαίνει κάτι. Όπως για παράδειγμα η περίπτωση του Λαΐφη, μένεις με την απορία όταν διαβάζεις κάτι τέτοιο. Η ποιότητά του είναι αδιαμφισβήτητη, όμως όταν γράφεις κάτι πρέπει να βάζεις και κάποια δεδομένα κάτω. Η πολιτική μας είναι να μην σχολιάζουμε ονόματα και η πολιτική αυτή ήρθε μετά από πολλών εμπειριών. Είναι το πιο εύκολο πράγμα να λένε ότι ενδιαφέρθηκε ο ΑΠΟΕΛ για τον έναν ή τον άλλο, ή προτάθηκε ο ένας ή ο άλλος».

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι, «για τον Δώνη, έχω να πω το εξής. Ως ποιότητα θα μπορεί να βγει και ο καλύτερος του πρωταθλήματος. Όμως αν η οποιαδήποτε σκέψη υπάρχει και υπάρχει ταυτόχρονα η εξεύρεση οικονομικής λύσης, ταυτόχρονα θα εξεταστούν όλοι οι παράγοντες. Αν μπορεί να βοηθήσει άμεσα στην ομάδα. Ας μην ξεχνάμε πως έκανε μια εγχείρηση που προϋποθέτει ένα τρίμηνο επιστροφής. Αναφέρομαι στην ποιότητά του και οτιδήποτε άλλο να προσθέσω δεν έχω. Κοιτάζουμε ενδιαφέρουσες περιπτώσεις που ο προπονητής γνωρίζει, όμως πότε θα καταλήξει κάποια περίπτωση αυτό δεν το γνωρίζω».

Δειτε Επισης

Τελείωσε τον Ντομίνγκεζ ο ΑΠΟΕΛ-Φευγουν και οι βοηθοί του
Συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών για τον αγώνα με τη Ρουμανία
Πλησιάζει η ώρα του προπονητή στον ΑΠΟΕΛ-Βράζουν οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας
Η επεξήγηση της ΚΟΠ για τις φάσεις και τις αποφάσεις του VAR
Φιλική ήττα της Εθνική Νέων Κ-19 από το Ισραήλ
Απόλλων-ΑΕΛ: Επιφυλάχθηκε η απόφαση του εφετείου για την έφεση της ΑΕΛ
Συνάντηση οργανωμένων οπαδών της Ανόρθωσης με τον Πραστίτη
«Ο ΑΠΟΕΛ ετοιμάζεται να απολύσει τον Ντομίνγκες, ο Ολιβέϊρά ο κύριος στόχος για αντικαταστάτης του»
Δύσκολη απώλεια για τον ΑΠΟΕΛ ο Σαρφό
Πρώτη προπόνηση για Εθνική Ανδρών υπό Σωφρόνη Αυγουστή