Άρης και Ομόνοια διεκδικούν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς

Ο πρώτος τίτλος της χρονιάς, το Super Cup θα βρει κάτοχο αύριο Παρασκευή 21 Ιουλίου στο Στάδιο ΓΣΠ. 

Τον τίτλο διεκδικούν ο Πρωταθλητής Άρης Λεμεσού και η Κυπελλούχος Ομόνοια Λευκωσίας. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 20:30 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τον Άλφα Κύπρου.

Λίγες ημέρες πριν τους πρώτους τους αγώνες στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, Άρης και Ομόνοια θα έχουν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να μετρήσουν δυνάμεις, διεκδικώντας παράλληλα και το τρόπαιο του Super Cup. 

Η Ομόνοια, είναι η πολυνίκης ομάδα του θεσμού με 17 κατακτήσεις σε 23 συμμετοχές, με τη φετινή συμμετοχή της στη διοργάνωση να είναι η 24η στην ιστορία της. 

Ο Άρης θα αγωνιστεί σε αγώνα Super Cup για πρώτη φορά στην ιστορία του και γίνεται η 15η ομάδα στην ιστορία του Κυπριακού ποδοσφαίρου που θα διεκδικήσει αυτό τον τίτλο. 

60

*Το 1962/63 η Ασπίδα Πάκκου απονεμήθηκε στην Ανόρθωση χωρίς αγώνα.

Δειτε Επισης

Νεοφυτίδης: Παρακολουθούμε τις εξελίξεις στην ΚΟΠ, περιμένουμε και τον Εισαγγελέα για την υπόθεση Κούμα
Νέο πρόεδρο της ΚΟΠ κοινής αποδοχής από όλα τα σωματεία θέλει η ΑΕΛ
Παπασταύρου για τα 77 χρόνια ζωής της Ομόνοιας-«Να συνεχίσουμε να κατακτούμε τίτλους, έμφαση στα έργα υποδομής»
Με Αλβανία ή Τουρκία στα play off του Nations League η Εθνική Γυναικών
Βγήκε στην... επίθεση με Waldo Rubio η ΑΕΚ-Καταρχήν συμφωνία για δύο χρόνια
Παραιτήθηκε και επίσημα ο Κούμας από την Προεδρία της ΚΟΠ-«Έχω γίνει στόχος, μοιραία στοχοποιείται και η ΚΟΠ»
Καταγγέλλει παραβίαση του διατάγματος για τον Κατώτατο Μισθό με την ανοχή της ΚΟΠ ο ΠΑΣΠ
Πάνω από 1.000 άτομα πρόσθεσαν την κάρτα φιλάθλου μέσω του Ψηφιακού Πολίτη σε 24 ώρες
Επίσημα Ανορθωσιάτης ο Κωνσταντίνος Παναγή
Θα χρησιμοποιείται μόνο ως προπονητικό κέντρο το Μακάρειο Στάδιο-Σε λειτουργία τα βοηθητικά και τα αποδυτήρια