ΒΙΝΤΕΟ: Ο φανατικός του Κριστιάνο, «τρελάθηκε» στο γκολ του Μέσι και… αλλαξοπίστησε

Το νικητήριο απευθείας φάουλ του Λιονέλ Μέσι μάγεψε τα πλήθη στις ΗΠΑ κι έκανε μέχρι και τον φανατικό του Κριστιάνο YouTuber, ishowSpeed να... τρελαθεί, βγάζοντας τη φανέλα του CR7 και μένοντας με αυτή του Αργεντινού!

Ο Λιονέλ Μέσι δεν χρειάστηκε παραπάνω από ένα παιχνίδι και μια φάση στο τελευταίο λεπτό για να προκαλέσει... φρενίτιδα στις ΗΠΑ.

Το ντεμπούτο του Αργεντινού legend με την Ίντερ Μαϊάμι ήταν πέρα για πέρα μοναδικό, αφού σημαδεύτηκε από το τρομερό απευθείας φάουλ που έδωσε τη νίκη στο 90+4', δημιουργώντας φοβερές εικόνες εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου.

Ο Λεμπρόν Τζέιμς υποκλίθηκε στο μεγαλείο του, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ βούρκωσε και αρκετοί ακόμα celebrities που βρέθηκαν στο γήπεδο έμειναν με το στόμα ανοιχτό. Υπάρχει βέβαια και η ξεχωριστή περίπτωση του διάσημου YouTuber, ishowSpeed, ο οποίος χάρισε ίσως το πιο... τρελό viral στιγμιότυπο της βραδιάς.

Ο δηλωμένος φαν της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και του Κριστιάνο Ρονάλντο, τον οποίο συνάντησε μάλιστα πρόσφατα παθαίνοντας... σοκ και «έριξε» τα social media, έδωσε το παρών στο γήπεδο της Φλόριντα και παρακολουθώντας πίσω από τις διαφημιστικές πινακίδες, δήλωσε on camera:

«Αν ο Μέσι ευστοχήσει στο φάουλ, γίνομαι φαν του Μέσι».

Για... κακή του τύχη, ο Αργεντινός τον εξέθεσε κι ευστόχησε, αλλά αυτό καθόλου δεν έδειξε να απασχολεί τον «Speed» ο οποίος άρχισε να πανηγυρίζει έξαλλα. Πώς; Βγάζοντας τη φανέλα της εθνικής Πορτογαλίας με το όνομα του CR7 που φορούσε σε όλο το ματς κι εμφανίζοντας αυτή του... Μέσι και της Ίντερ Μαϊάμι!

Δείτε το βίντεο:

Δειτε Επισης

Λίβερπουλ: Ο Μαρμούς στη λίστα των Reds
Μπεν Γεντέρ: Κατηγορείται για ψυχολογική βία από τη σύζυγο του
Κλοπ, η μεγάλη επιστροφή: Αναλαμβάνει επικεφαλής ποδοσφαίρου στις ομάδες της Red Bull
Βαλβέρδε για Μπαπέ: «Έχει κλείσει πολλά στόματα»
Μάντσεστερ Σίτι: Ο Ούγκο Βιάνα φαβορί για νέος αθλητικός διευθυντής
Ατλέτικο Μαδρίτης: Μετονομάζει το γήπεδο σε «Riyadh Air», στα 300 εκατ. ευρώ το deal με τους Σαουδάραβες
Ντιέγκο Μαρτίνεθ: Ανακοινώθηκε από την Λας Πάλμας
Ο Πάλμερ αναδείχθηκε παίκτης της χρονιάς χωρίς να αγωνιστεί βασικός σε κάποιο παιχνίδι του EURO 2024
Γιαμάλ: «Απαιτώ περισσότερα από τον εαυτό μου»
«Υπόκλιση» στον δικό τους Αντρές: Τα αποχαιρετιστήρια βίντεο εθνικής Ισπανίας και Μπαρτσελόνα στον Ινιέστα