Έβρεξε φάσεις αλλά όχι γκολ για Ελβετία και Νορβηγία

«Μονομαχία» υπό καταρρακτώδη βροχή για Ελβετία και Νορβηγία, χωρίς να αναδειχθεί, παρ' όλα αυτά, νικητής, στην αναμέτρηση που έκλεισε το πρόγραμμα της Τρίτης (25/07). Οι δύο ομάδες έχασαν πολλές φάσεις, μένοντας όμως στο 0-0, με τις Σκανδιναβές να ελέγχουν το ρυθμό του αγώνα, κόντρα στις παίκτριες της Ίνκα Γκρινγκς, χωρίς όμως να τις αναγκάζουν στην πρώτη τους ήττα στη διοργάνωση.

Παρά το μουδιασμένο ξεκίνημα και τη μεγάλη ευκαιρία που δέχθηκε από την Ελβετία και τη Ραμόνα Μπάχμαν στο 8ο λεπτό, η Νορβηγία βρήκε τα πατήματά της και έφτασε μία ανάσα από το γκολ στο 24', όταν η Χάουτ βρέθηκε στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας, αλλά είδε την Γκαέλ Θάλμαν να πραγματοποιεί μία τεράστια επέμβαση, λέγοντας «όχι» στην 32χρονη επιθετικό της Παρί Σεν Ζερμέν. Λίγο έλειψε να δώσει ηχηρή απάντηση η πρωτοπόρος του πρώτου ομίλου, σχεδόν 10 λεπτά αργότερα, όμως η τρομερή σέντρα-σουτ της Ρίζενς, από τα αριστερά, εξουδετερώθηκε από την Ορόρα Μικάλσεν, που έδιωξε σε κόρνερ.

Ίδιο το σκηνικό και στο δεύτερο μέρος, με το σύνολο της Χέγκε Ρίσε, βέβαια, να έχει καλύτερη εκκίνηση και να χάνει διπλή ευκαιρία στο 47ο λεπτό, με Χάουτ και Μάανουμ. Η Ελβετία προσπάθησε να κάνει πιο αισθητή την παρουσία της στο παιχνίδι, χάνοντας δύο σπουδαίες ευκαιρίες, σε διάστημα οκτώ λεπτών, με την Μπάχμαν στο 64ο και την Ζεραλντίν Ρόιτελερ στο 72ο, όμως δεν είδαμε κάτι περισσότερο. Ο ρυθμός έπεσε στο τελευταίο τέταρτο, με μοναδική σπουδαία φάση αυτή της Γκράχαμ Χάνσεν στο 86', που δεν έλυσε, ωστόσο, τον «γόρδιο δεσμό», με το 0-0 να παραμένει έως και το τέλος.

Σε must win μετατρέπεται η αναμέτρηση της Ελβετίας με τη Νέα Ζηλανδία, το πρωί του Σαββάτου (30/07, 10:00), για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων. Τα βλέμματά τους θα βρίσκονται, παράλληλα, στο παιχνίδι της Νορβηγίας με τη Νέα Ζηλανδία, που διεξάγεται την ίδια μέρα και ώρα. Πρώτη στο βαθμολογικό πίνακα του πρώτου ομίλου η Ελβετία με 4 βαθμούς, ενώ ακολουθούν στους 3 Νέα Ζηλανδία και Φιλιππίνες, με τη Νορβηγία να βρίσκεται στην τέταρτη και τελευταία θέση, με μόλις 1 βαθμό.

Πηγή: sportfm

Δειτε Επισης

Λίβερπουλ: Ο Μαρμούς στη λίστα των Reds
Μπεν Γεντέρ: Κατηγορείται για ψυχολογική βία από τη σύζυγο του
Κλοπ, η μεγάλη επιστροφή: Αναλαμβάνει επικεφαλής ποδοσφαίρου στις ομάδες της Red Bull
Βαλβέρδε για Μπαπέ: «Έχει κλείσει πολλά στόματα»
Μάντσεστερ Σίτι: Ο Ούγκο Βιάνα φαβορί για νέος αθλητικός διευθυντής
Ατλέτικο Μαδρίτης: Μετονομάζει το γήπεδο σε «Riyadh Air», στα 300 εκατ. ευρώ το deal με τους Σαουδάραβες
Ντιέγκο Μαρτίνεθ: Ανακοινώθηκε από την Λας Πάλμας
Σκάνδαλο στο τουρκικό ποδόσφαιρο- 24χρονη διαιτητής κατηγορείται για sex tape με 61χρονο παρατηρητή διαιτησίας
Γιαμάλ: «Απαιτώ περισσότερα από τον εαυτό μου»
«Υπόκλιση» στον δικό τους Αντρές: Τα αποχαιρετιστήρια βίντεο εθνικής Ισπανίας και Μπαρτσελόνα στον Ινιέστα