Στους επτά ουρανούς ο πρόεδρος του Άρη-«Θα μπορούσαν να ήταν και περισσότερα τα γκολ»

Τα γκολ που σημείωσε χθες ο Άρης στην αναμέτρηση του με την Μπάτε Μπορισόφ, θα μπορούσαν να ήταν περισσότερα αν ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί και ο κόσμος θα συνηθίσει τον Άρη να σκοράρει αρκετά γκολ και στο κυπριακό πρωτάθλημα, δηλώνει στο ΚΥΠΕ ο Πρόεδρος των πρωταθλητών, Λύσανδρος Λυσάνδρου.

Σχολιάζοντας την νίκη επί των Λευκορώσων, στο γήπεδο Άλφαμέγα, με το επιβλητικό 6-2,  ο κ. Λυσάνδρου είπε πως, παρά το ό,τι ο καύσωνας επηρέασε κάπως, η ομάδα ήταν πολύ καλή, υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης «και θα είμαστε εξίσου ανταγωνιστικοί και καλύτεροι στο φετινό πρωτάθλημα αλλά και στις ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις».

Νομίζω, συνέχισε, ότι κτίσαμε γερές βάσεις στην ομάδα αυτή, γιατί ο κορμός είναι ο ίδιος με το περσινό ρόστερ «και μόνο ένας παίκτης από τις μεταγραφές ήταν μέσα όταν ξεκίνησε η 11άδα, ο Νίκολιτς». «Το αποτέλεσμα σίγουρα δημιουργεί περισσότερες προσδοκίες, αλλά όπως είπε και ο προπονητής παραμένουμε ταπεινοί», συμπλήρωσε.

Εξέφρασε επίσης την άποψη ότι τα έξι γκολ του Άρη στο χθεσινό παιχνίδι «θα μπορούσαν να ήταν και περισσότερα αν ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί, αλλά αντικατοπτρίζουν κατά τη δική μου άποψη τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας».

«Ο τρόπος που παίζει ο προπονητής μας είναι επιθετικό ποδόσφαιρο και η προσπάθεια είναι να εκμεταλλευτούμε οποιαδήποτε ευκαιρία και λάθος του αντιπάλου για να μπορέσουμε να σκοράρουμε. Και νομίζω ότι θα συνηθίσει ο κόσμος τον Άρη να σκοράρει αρκετά γκολ», σημείωσε ο κ. Λυσάνδρου.

Μας χαροποιεί, συνέχισε, που βλέπουμε ένα διαφορετικό ποδόσφαιρο από αυτό που έχουμε συνηθίσει, «με νεαρούς ποδοσφαιριστές, οι περισσότεροι από τους οποίους δεν ήταν γνωστοί όταν ήρθαν στην Κύπρο. Ένα επιθετικό, γρήγορο και όμορφο ποδόσφαιρο και περιμένουμε με αγωνία κάθε φορά πότε θα πάμε στο γήπεδο για να δούμε την ομάδα μας».

Ερωτηθείς κατά πόσο οι επιτυχίες του Άρη έχουν φέρει περισσότερο κόσμο στα γήπεδα, ο Πρόεδρος της ομάδας είπε πως αυτό φάνηκε ψες και ότι «μας χαροποίησε που είδαμε πάρα πολλά νέα άτομα, αγόρια και κορίτσια, τη νέα γενιά φιλάθλων».  «Νομίζω πως με την πάροδο του χρόνου και με εμφανίσεις ισάξιες και καλύτερες από την χθεσινή, ο φίλαθλος που αγαπά το ωραίο ποδόσφαιρο θα μπει στον πειρασμό να έρθει να δει τον Άρη. Και όταν έρθει μια φορά να δει τον Άρη θα ξανάρθει», συμπλήρωσε.

Είπε, εξάλλου, πως τόσο στο χθεσινό αγώνα, όσο και στο Super Cup με την Ομόνοια, ο Άρης έδειξε θετικά δείγματα «και ευελπιστούμε ότι μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος η ομάδα θα είναι έτοιμη στο 100% και θα παίξουμε ακόμα καλύτερο ποδόσφαιρο».

«Ο Άρης θα είναι ανταγωνιστικός στο φετινό πρωτάθλημα και αν στο τέλος της ημέρας παίξουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο και έχουμε την καλύτερη ομάδα, γιατί να μην ξανακερδίσουμε το πρωτάθλημα», ανέφερε καταληκτικά.

Δειτε Επισης

Πλησιάζει η ώρα του προπονητή στον ΑΠΟΕΛ-Βράζουν οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας
Η επεξήγηση της ΚΟΠ για τις φάσεις και τις αποφάσεις του VAR
Φιλική ήττα της Εθνική Νέων Κ-19 από το Ισραήλ
Απόλλων-ΑΕΛ: Επιφυλάχθηκε η απόφαση του εφετείου για την έφεση της ΑΕΛ
Συνάντηση οργανωμένων οπαδών της Ανόρθωσης με τον Πραστίτη
«Ο ΑΠΟΕΛ ετοιμάζεται να απολύσει τον Ντομίνγκες, ο Ολιβέϊρά ο κύριος στόχος για αντικαταστάτης του»
Δύσκολη απώλεια για τον ΑΠΟΕΛ ο Σαρφό
Πρώτη προπόνηση για Εθνική Ανδρών υπό Σωφρόνη Αυγουστή
Την Τρίτη εξετάζει το εφετείο της ΚΟΠ την ένσταση της ΑΕΛ
Ξεκινάει προετοιμασία, Μάμας αντί Σπόλιαριτς στην κλήση Aυγουστή