Σπουδαίο deal για τον Άρη-Πώλησε τον Μπάντζι και βάζει στα ταμεία του ένα εκατομμύριο

Την πώληση του 19χρονου Σενεγαλέζου τερματοφύλακα, Λάντινγκ Μπάντζι, στην Ουμ Σαλάμ του Κατάρ, ανακοίνωσε ο Άρης.

Η Ελαφρά Ταξιαρχία θα βάλει στα ταμεία της ένα ποσό γύρω στο ένα εκατομμύριο, ενώ είχε αγοράσει τον νεαρό κίπερ μόλις 70.000.

«Ο Άρης Λεμεσού ανακοινώνει την ολοκλήρωση της μεταγραφής του νεαρού τερματοφύλακα Λάντινγκ Μπάντζι στην Umm Salal SC. Η ομάδα του Κατάρ που στόχευε στην απόκτηση ενός κορυφαίου νεαρού Αφρικανού τερματοφύλακα, κατέθεσε επίσημη πρόταση στην ομάδα μας ύψους 1.1 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του. Ο Άρης έκανε αποδεκτή την πρόταση της ομάδας του Κατάρ και ο ποδοσφαιριστής αφού πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε συμβόλαιο με την Umm Salal. Θυμίζουμε ότι η ομάδα μας είχε αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή πριν από δύο μήνες περίπου, έναντι 70 χιλιάδων ευρώ από ομάδα της πατρίδας του και ο Άρης θα βάλει στο ταμείο του 1 εκατομμύριο από την πώληση του νεαρού Σενεγαλέζου», αναφέρει η ανακοίνωση των πρωταθλητών.

Προσθέτοντας πως, «η μεταγραφή του Μπάντζι στο Κατάρ, αποδεικνύει ότι η τακτική απόκτησης νεαρών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών οι οποίοι μπορούν να προσφέρουν είτε άμεσα, είτε μεσοπρόθεσμα στην ομάδα και ταυτόχρονα έχουν προοπτική ανάπτυξης και συνεπώς μεγαλύτερη μεταπωλητική αξία, μπορεί να αποδώσει. Παράλληλα, η μεταγραφή του ποδοσφαιριστή αποδεικνύει για μια ακόμη φορά τη σοβαρή δουλειά που γίνεται από την ομάδα σκάουτινγκ του Άρη. Ευχόμαστε στο Λάντινγκ Μπάτζι καλή επιτυχία στο νέο σταθμό της καριέρας του».

Δειτε Επισης

Η επεξήγηση της ΚΟΠ για τις φάσεις και τις αποφάσεις του VAR
Φιλική ήττα της Εθνική Νέων Κ-19 από το Ισραήλ
Απόλλων-ΑΕΛ: Επιφυλάχθηκε η απόφαση του εφετείου για την έφεση της ΑΕΛ
Συνάντηση οργανωμένων οπαδών της Ανόρθωσης με τον Πραστίτη
«Ο ΑΠΟΕΛ ετοιμάζεται να απολύσει τον Ντομίνγκες, ο Ολιβέϊρά ο κύριος στόχος για αντικαταστάτης του»
Δύσκολη απώλεια για τον ΑΠΟΕΛ ο Σαρφό
Πρώτη προπόνηση για Εθνική Ανδρών υπό Σωφρόνη Αυγουστή
Την Τρίτη εξετάζει το εφετείο της ΚΟΠ την ένσταση της ΑΕΛ
Ξεκινάει προετοιμασία, Μάμας αντί Σπόλιαριτς στην κλήση Aυγουστή
Κρίσιμες ώρες στον ΑΠΟΕΛ-Όλα δείχνουν τον Ντομίνγκεζ εκτός Αρχαγγέλου