Focus στην Ντνίπρο, εξελίξεις με στόπερ στον Παναθηναϊκό

Η Ντνίπρο και ο στόπερ… Φουλάρουν για τη ρεβάνς με τους Ουκρανούς στο «τριφύλλι». Η ομάδα του Γιοβάνοβιτς έκανε ένα μεγάλο βήμα για πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League με το 3-1 στο Κόζιτσε και καλείται να τελειώσει τη δουλειά στην «καυτή» Λεωφόρο. Έχοντας ανακοινώσει sold out από την Παρασκευή.

Οι «πράσινοι» δεν… προτρέχουν και έχουν στο μυαλό τους μόνο την προσεχή αναμέτρηση, την οποία δεν θεωρούν απλή υπόθεση. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχουν ως στόχο να κρατήσει τους ποδοσφαιριστές του στο… έδαφος και παράλληλα περιμένει τις επόμενες προπονήσεις για να δει ποιοι θα είναι στη διάθεσή του. Αφού, παραμένει ερωτηματικό ο Τσέριν, ο οποίος δεν έχει επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς. Ο Χουάνκαρ έκανε αποφόρτιση την Παρασκευή, αλλά για λόγους ξεκούρασης. Ο Σέρβος τεχνικός αναμένεται να κάνει μία αλλαγή σε σχέση με την ενδεκάδα που παρέταξε στον πρώτο αγώνα και αυτή θα είναι αναγκαστική. Ο Σένκεφελεντ έχει τεθεί νοκ άουτ και τη θέση του θα πάρει όπως και στη Σλοβακία ο Γεντβάι.

Η ατυχία με τον Ολλανδό αμυντικό έχει επισπεύσει τις διαδικασίες για την απόκτηση ενός στόπερ. Σε τέτοιο βαθμό, που είναι πολύ πιθανό να υπάρχουν εξελίξεις και πριν τη ρεβάνς με την Ντνίπρο, η οποία είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη (1/8, 20:30). «Μέσα στο Σαββατοκύριακο είναι πιθανό να έχει ολοκληρώσει ο Παναθηναϊκός την απόκτηση ενός ακόμα κεντρικού αμυντικού. Μέχρι την Δευτέρα ενδέχεται να έχει προκύψει κάτι οριστικό για το κέντρο της άμυνας του Παναθηναϊκού. Το είπαμε και χθες αυτό που προκύπτει είναι ότι θα έρθει ένας παίκτης που θα διεκδικήσει θέση βασικού», τόνισε την Παρασκευή ο Νίκος Αθανασίου μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Πηγή: sportfm

Δειτε Επισης

Ενεργοποιήθηκε η... βόμβα-Ανακοίνωσε τον Αντονί Μαρσιάλ η ΑΕΚ
Επίθεση Πισάρο σε ΑΕΚ: «Όσοι βρίσκονται στην κορυφή στην Ελλάδα είναι... μαφία»
Ξεκινούν οι επαφές για το νέο συμβόλαιο του Κωνσταντέλια
Υπογράφει και πιάνει δουλειά ο Μαρσιάλ στην ΑΕΚ
Άρης: Έχει βγει κερδισμένος μέσα από τις συνεργασίες του με τους Σουηδούς
Ολυμπιακός: O Ολιβέιρα διεκδικεί θέση βασικού εναντίον του Αρη
Η ΑΕΚ κέρδισε τον Βόλο και έπιασε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ στην κορυφή Super League
ΒΙΝΤΕΟ: Η ΑΕΚ έφτασε σε προφορική συμφωνία με τον Μαρσιάλ
Ισόπαλο το μεγάλο ντέρμπι στην Τούμπα-Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία στη Super League
Ντέρμπι στην Τούμπα για την 4η αγωνιστική της Super League