Λαπόρτα για Μπαπέ-«Προτεραιότητα πρέπει πάντα να είναι η ομάδα και όχι το άτομο»

Σε συνέντευξή του στο ESPN, ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα, μίλησε για την πιθανή άφιξη του Κιλιάν Μπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης εκφράζοντας την εμπιστοσύνη του στην ομάδα του, ενώ επισήμανε ξανά ότι οι πόρτες θα είναι πάντα ανοιχτές για τον Λιονέλ Μέσι.

«Στα χαρτιά, είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, που κάνει τη διαφορά. Το να τον έχεις μπροστά σου περιπλέκει το παιχνίδι, αλλά έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου. Για μένα, οι παίκτες της Μπάρτσα είναι οι καλύτεροι. Μια ομάδα αποτελείται από έντεκα παίκτες και η προτεραιότητα πρέπει πάντα να είναι η ομάδα και όχι τα άτομο», ανέφερε ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα Τζουάν Λαπόρτα σε συνέντευξή του στο ESPN σχολιάζοντας την πιθανή μεταγραφή του Κιλιάν Μπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης. «Θα ανησυχούσα αν η ομάδα μπροστά μας ήταν πιο δυνατή από τη δική μου. Έχουμε καλύτερη ομάδα από πέρυσι και θα τα κάνουμε ακόμα καλύτερο», πρόσθεσε.

Ενώ μιλώντας για τον θρύλο των Καταλανών Λίο Μέσι και την απόφασή του να μετακομίσει στο Μαϊάμι, τόνισε: «Η Μπάρτσα θα είναι πάντα το σπίτι του και αυτό είναι κάτι που θα φανεί στον χρόνο του. Εξαρτάται από πολλά πράγματα, από το τι θέλει και τις περιστάσεις, αλλά ο Μέσι ξέρει ήδη ότι η Μπάρτσα θα είναι πάντα το σπίτι του. Έτσι έχει ήταν πάντα με τους σπουδαίους παίκτες που είχε ο σύλλογος σε όλη την ιστορία. Αποφάσισε να πάει στην Ίντερ Μαϊάμι, τον σεβόμαστε. Λόγω των συνθηκών που μας είπε, ήταν το καλύτερο για αυτόν και μπορεί επίσης να προσφέρει πολλά στην Ίντερ Μαϊάμι και στο ποδόσφαιρο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Είμαστε χαρούμενοι αν ο Μέσι είναι χαρούμενος».

Πηγή: gazzetta

Δειτε Επισης

Κλοπ, η μεγάλη επιστροφή: Αναλαμβάνει επικεφαλής ποδοσφαίρου στις ομάδες της Red Bull
Βαλβέρδε για Μπαπέ: «Έχει κλείσει πολλά στόματα»
Μάντσεστερ Σίτι: Ο Ούγκο Βιάνα φαβορί για νέος αθλητικός διευθυντής
Ατλέτικο Μαδρίτης: Μετονομάζει το γήπεδο σε «Riyadh Air», στα 300 εκατ. ευρώ το deal με τους Σαουδάραβες
Ντιέγκο Μαρτίνεθ: Ανακοινώθηκε από την Λας Πάλμας
Ο Πάλμερ αναδείχθηκε παίκτης της χρονιάς χωρίς να αγωνιστεί βασικός σε κάποιο παιχνίδι του EURO 2024
Γιαμάλ: «Απαιτώ περισσότερα από τον εαυτό μου»
«Υπόκλιση» στον δικό τους Αντρές: Τα αποχαιρετιστήρια βίντεο εθνικής Ισπανίας και Μπαρτσελόνα στον Ινιέστα
Ο Αγκουέρο διεκδικεί τρία εκατ. ευρώ σε μισθούς από τη Μπαρτσελόνα
«Έριξαν» τα social media οι φίλοι της Ρίβερ Πλέιτ για να πείσουν τον Πογκμπά να υπογράψει