«Δείξαμε στον ΑΠΟΕΛ περισσότερο σεβασμό, μπορούμε να προκριθούμε»

Σίγουρος για την πρόκριση της Βοϊβοντίνα επί του ΑΠΟΕΛ, ο τερματοφύλακας της ομάδας της Σερβίας, Λάζαρ Τσάρεβιτς.

Σε δηλώσεις του που παραχώρησε σε σέρβικο Μέσο ανέφερε ότι, «μπήκαμε νευρικά στο παιχνίδι, δείξαμε στον αντίπαλο περισσότερο σεβασμό από ότι χρειαζόταν. Δεν ξέραμε τι να περιμένουμε στη Λευκωσία και το ζήσαμε για να βρεθούμε σε μια όμορφη ατμόσφαιρα, στην οποία οι παίκτες απολάμβαναν να παίζουν. Σε ό,τι αφορά την απόδοσή μου, αμύνθηκα, κατά τη γνώμη μου, πολύ καλά και προσπάθησα να βοηθήσω την ομάδα όσο μπορούσα. Δυστυχώς, στο 65ο λεπτό η κακή μου εκτίμηση για τη σέντρα μετά το κόρνερ, δηλαδή ένα λάθος που μας στοίχισε την ήττα».

Στη συνέχεα πρόσθεσε πως, «σίγουρα φταίω γι' αυτό, δεν ξεφεύγω από αυτό και είναι ακόμα δύσκολο για μένα. Στη ζωή κάποια πράγματα, κατά κανόνα, πρέπει να συμβούν και με το αίσθημα της δικής μου δυσαρέσκειας και λύπης για το λάθος που έκανα, δεν έχω παρά να πω ότι πάμε παρακάτω»..

Παράλληλα, ο Τσάρεβιτς ανέφερε ότι, «είναι γεγονός ότι θα μπορούσαμε να είχαμε πάει πολύ καλύτερα στην Κύπρο, γιατί είχαμε την ευκαιρία να σκοράρουμε μερικές φορές ακόμα. Ωστόσο, το πιο σημαντικό είναι ότι δείξαμε ότι έχουμε την ποιότητα να περάσουμε στον τρίτο γύρο και είμαι σίγουρος ότι δεν υπάρχει ούτε ένας λόγος να μην πιστεύουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Θα είμαστε πιο δυνατοί στο, έχουμε πολύ ποιοτικούς παίκτες, όπως ο Asmir Kajević και ο Filip Malbašić, οπότε είμαι πεπεισμένος ότι θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να φτάσουμε σε μια νίκη που αξίζει να περάσουμε στον τρίτο γύρο».

Δειτε Επισης

Η επεξήγηση της ΚΟΠ για τις φάσεις και τις αποφάσεις του VAR
Απόλλων-ΑΕΛ: Επιφυλάχθηκε η απόφαση του εφετείου για την έφεση της ΑΕΛ
Συνάντηση οργανωμένων οπαδών της Ανόρθωσης με τον Πραστίτη
«Ο ΑΠΟΕΛ ετοιμάζεται να απολύσει τον Ντομίνγκες, ο Ολιβέϊρά ο κύριος στόχος για αντικαταστάτης του»
Δύσκολη απώλεια για τον ΑΠΟΕΛ ο Σαρφό
Πρώτη προπόνηση για Εθνική Ανδρών υπό Σωφρόνη Αυγουστή
Την Τρίτη εξετάζει το εφετείο της ΚΟΠ την ένσταση της ΑΕΛ
Ξεκινάει προετοιμασία, Μάμας αντί Σπόλιαριτς στην κλήση Aυγουστή
Κρίσιμες ώρες στον ΑΠΟΕΛ-Όλα δείχνουν τον Ντομίνγκεζ εκτός Αρχαγγέλου
Κβιλιτάια λαμπρός τον οδηγεί-Κέρδισε την Ομόνοια ο Άρης