Η Αλ Νασρ είναι έτοιμη να αρπάξει και τον Ονανά από την Ίντερ

Ο Μαρσέλο Μπρόζοβιτς αποδέχτηκε την σούπερ πρόταση της Αλ Νασρ για να μετακομίσει στην Σαουδική Αραβία για τα επόμενα τρία χρόνια, έναντι ενός ποσού που αναμένεται να φτάσει τα 100 εκατομμύρια ευρώ (η Ίντερ θα εισπράξει 18 από αυτό το deal), ωστόσο δεν αποκλείεται μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να ξανασμίξει με παίκτη των νερατζούρι.

Αυτός είναι ο Αντρέ Ονανά, με ρεπορτάζαπό την Αγγλία και την Ιταλία να αναφέρουν πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν μπορεί να φτάσει στα 60 εκατομμύρια ευρώ που αξιώνουν οι Μιλανέζοι για τον Καμερουνέζο κίπερ (στα 40 είναι η καλύτερη προσφορά τους) και το γεγονός αυτό βάζει στο παιχνίδι την Τσέλσι και την... Αλ Νασρ.

Μάλιστα, μεταξύ των μπλε και των Σαουδαράβων, η ομάδα που εμφανίζεται πιο κοντά στον Ονανά στην παρούσα φάση λόγω του μεγάλου πορτοφολιού της, είναι εκείνη των Ρονάλντο και Μπρόζοβιτς, η οποία ψάχνει έναν κίπερ τοπ επιπέδου από τη στιγμή που ο Οσπίνα δεν μπορεί να τη βοηθήσει λόγω τραυματισμού.

Αυτό που μένει να δούμε είναι αν η Αλ Νασρ είναι αποφασισμένη να ικανοποιήσει και αυτή τη φορά τις απαιτήσεις της Ίντερ για να της αφαιρέσει και άλλον πρωτοκλασάτο παίκτη αλλά και ποια θα είναι η στάση του Ονανά, ο οποίος ενδέχεται να μην επιθυμεί να εγκαταλείψει την Ευρώπη σε ηλικία μόλις 27 ετών.

Δειτε Επισης

Ζιντάν για Ινιέστα: Αγαπάμε το ποδόσφαιρο εξαιτίας αυτών των παικτών
Λίβερπουλ: Ο Μαρμούς στη λίστα των Reds
Μπεν Γεντέρ: Κατηγορείται για ψυχολογική βία από τη σύζυγο του
Κλοπ, η μεγάλη επιστροφή: Αναλαμβάνει επικεφαλής ποδοσφαίρου στις ομάδες της Red Bull
Βαλβέρδε για Μπαπέ: «Έχει κλείσει πολλά στόματα»
Μάντσεστερ Σίτι: Ο Ούγκο Βιάνα φαβορί για νέος αθλητικός διευθυντής
Ατλέτικο Μαδρίτης: Μετονομάζει το γήπεδο σε «Riyadh Air», στα 300 εκατ. ευρώ το deal με τους Σαουδάραβες
Ντιέγκο Μαρτίνεθ: Ανακοινώθηκε από την Λας Πάλμας
Ο Πάλμερ αναδείχθηκε παίκτης της χρονιάς χωρίς να αγωνιστεί βασικός σε κάποιο παιχνίδι του EURO 2024
Σκάνδαλο στο τουρκικό ποδόσφαιρο- 24χρονη διαιτητής κατηγορείται για sex tape με 61χρονο παρατηρητή διαιτησίας