Περιμένει στη γωνία για Μπαπέ με 200 εκατομμύρια η Ρεάλ

Δημοσιεύματα στη Γαλλία αναφέρουν ότι η Ρεάλ Μαδρίτης περιμένει αρνητική απάντηση του Μπαπέ στην Παρί Σεν Ζερμέν για να κάνει την κίνηση της.

Ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν Αλ Κελαϊφί, αναφερόμενος στον Κιλιάν Μπαπέ δήλωσε ότι… «δεν θέλουμε να τον αφήσουμε να φύγει δωρεάν το 2024. Δεν θέλουμε να χάσουμε δωρεάν τον καλύτερο παίκτη του κόσμου. Είναι αδύνατον».

Ισπανικό δημοσίευμα ωστόσο, δίνει άλλη… προέκταση στο θέμα.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Ζοσέπ Πεδρερόλ του «El Chiriguito» η Ρεάλ Μαδρίτης περιμένει την αρνητική απάντηση του Γάλλου σούπερ σταρ στην Παρί Σεν Ζερμέν, για ανανέωση του συμβολαίου του, προκειμένου στη συνέχεια να προσφέρει 200 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του από την ομάδα του Παρισιού.

Σύμφωνα μάλιστα με το δημοσίευμα «Φλορεντίνο Πέρεθ και Κιλιάν Μπαπέ έχουν ήδη συμφωνήσει για το καλοκαίρι του 2024 (όταν λήγει το συμβόλαιο του) όμως, το «σήμα» από την Παρί Σεν Ζερμέν θα μπορούσε να φέρει τη μεταγραφή ένα χρόνο νωρίτερα».

Πηγή: sdna

Δειτε Επισης

«Ματιές της Κλουμπ Αμέρικα στον Πελίστρι»
Οδήγησε την Τότεναμ στην κατάκτηση ενός μεγάλου τροπαίου και τελικά τον απέλυσαν
Το συγκινητικό μήνυμα του Λαουτάρο στους οπαδούς της Ίντερ
Επαναρχίζουν τα προκριματικά της Ευρωπαϊκής Ζώνης για το Μουντιάλ 2026
Τον νέο της προπονητή έκλεισε η Αταλάντα
Οι δέκα ομάδες που εξασφάλισαν θέση στα τελικά του Μουντιάλ 2026
Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ αποκτά τον τίτλο του «Σερ» από τον βασιλιά Κάρολο
Οι πέντε ποδοσφαιριστές που... σημάδεψε η Γουάντα Νάρα-Από τον Μαραντόνα στον Χακίμι
Η υπερηχητική Ισπανία πήρε τη ματσάρα με τη Γαλλία και έκλεισε ραντεβού στον τελικό του Nations League
BINTEO: Έπος της Ιντιάνα στην Οκλαχόμα Σίτι-Δραπέτευσε με μεγάλο καλάθι του Χαλιμπέρτον