Έξαλλος με Κέιν ο Λίβι, για μυστικές επαφές με τον Τούχελ

Άλλο ένα επεισόδιο ήρθε να προστεθεί στο «σίριαλ» της ενδεχόμενης μεταγραφής του Χάρι Κέιν στην Μπάγερν Μονάχου και τη στάση που τηρεί η Τότεναμ στην υπόθεση του αρχισκόρερ της.

Όπως αποκαλύπτουν βρετανικά δημοσιεύματα, ο Ντάνιελ Λίβι παρουσιάζεται ιδιαίτερα ενοχλημένος από τις πληροφορίες πως ο Χάρι Κέιν επικοινώνησε παρασκηνιακά με τον προπονητή των Βαυαρών, Τόμας Τούχελ.

Συγκεκριμένα, ρεπορτάζ υποστηρίζουν πως ο διεθνής άσος είχε μιλήσει με τον Τούχελ από τον Μάιο και είχε εκφράσει να γίνει μέλος των πρωταθλητών Γερμανίας.

Αυτό έχει ενοχλήσει πολύ τον πρόεδρο των «σπερς», ο οποίος έχει απαντήσει αρνητικά στην πρώτη πρόταση των Γερμανών, ύψους 60 εκατ. λιρών, αλλά δεν αποκλείεται να επανέλθουν με νέα βελτιωμένη προσφορά.

Πάντως, δεν αποκλείεται ο Λίβι να βάλει νερό στο κρασί του, καθώς ο 29χρονος στράιερ έχει απορρίψει ήδη την πρόταση για την ανανέωση του συμβολαίου του που λήγει του χρόνου και οι Λονδρέζοι κινδυνεύουν να τον χάσουν ως ελεύθερο την επόμενη σεζόν.

Πηγή: sportfm

Δειτε Επισης

Η Ρόμα πιέζεται από το Financial Fair Play
Βινίσιους: Αφαίρεσε τη Ρεάλ από το Instagram του - Οργή από τους φιλάθλους
Ιταλικά ΜΜΕ: «Σειρήνες του ΠΑΟΚ για τον Μακουμπού»
Ο Βιρτς έγινε η ακριβότερη μεταγραφή της Premier League και τρίτη ακριβότερη στην ιστορία
«Πρόταση του Ολυμπιακού για Σιπιόνι - Δεν ικανοποιήθηκε η Τίγκρε»
Ανακοινώθηκε από τη Λίβερπουλ ο Φλόριαν Βιρτς
Φλαμένγκο–Τσέλσι 3-1: Οι Βραζιλιάνοι σόκαραν τους μπλε σε τρία λεπτά
Καυτός Παυλίδης οδήγησε την Μπενφίκα σε εμφατική εξάρα επί της Όκλαντ Σίτι
Τα μεταγραφικά πάρε-δώσε ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Λεβερκούζεν συνεχίζονται
Ολοκληρώνει τη μεταγραφή του Κέρκεζ από την Μπόρνμουθ η Λίβερπουλ