H πρώτη αντίδραση Σιπριάνο στην Ομόνοια-«Είμαι σίγουρος, θα έχουμε μια πολύ καλή σεζόν»

Την υπόσχεση πως θα δώσει τα πάντα για την ομάδα του, εξέφρασε ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Μαρκίνιος Σιπριάνο.

Πώς νιώθεις για τη μετεγγραφή σου στην Ομόνοια; «Είμαι χαρούμενος που υπέγραψα συμβόλαιο συνεργασίας με την Ομόνοια. Είναι ένας πολύ μεγάλος Σύλλογος. Το τεχνικό τιμ και όλο το προσωπικό εδώ είναι πολύ καλό από την πρώτη μέρα που έφτασα εδώ. Έχω μιλήσει με κάποιους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στον παρελθόν εδώ και μου είπαν πολύ καλά λόγια για το πρωτάθλημα».

Ποιοι λόγοι σε οδήγησαν να πάρεις την απόφαση για να έρθεις στην Ομόνοια; «Ένας ποδοσφαιριστής από τη Βραζιλία που αγωνίστηκε στο παρελθόν εδώ μου μίλησε με τα καλύτερα λόγια τον Σύλλογο και αυτό ήταν πάρα πολύ σημαντικό για εμένα. Είμαι χαρούμενος που επέλεξα να έρθω σε μία πολύ μεγάλη ομάδα».

Ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις από την ομάδα; «Όλοι οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό τιμ και το προσωπικό με υποδέχθηκαν πάρα πολύ ζεστά και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Παρακολούθησα το πρώτο μας φιλικό και σχημάτισα πολύ καλές εντυπώσεις από την ομάδα. Είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε μία πολύ καλή σεζόν».

Το πρώτο σου μήνυμά προς τον κόσμο της Ομόνοιας; «Μπορώ να πω ότι είμαι νεαρός ποδοσφαιριστής, αλλά έχω και εμπειρία. Θα δώσω τα πάντα για την ομάδα. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, θα τρέξω και θα δουλέψω όσο περισσότερο μπορώ για την ομάδα. Θα παλέψω σε όλη τη σεζόν για να πετύχουμε τους στόχους μας και να κάνουμε τους φιλάθλους μας χαρούμενους».

Δειτε Επισης

Τελείωσε τον Ντομίνγκεζ ο ΑΠΟΕΛ-Φευγουν και οι βοηθοί του
Συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών για τον αγώνα με τη Ρουμανία
Πλησιάζει η ώρα του προπονητή στον ΑΠΟΕΛ-Βράζουν οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας
Η επεξήγηση της ΚΟΠ για τις φάσεις και τις αποφάσεις του VAR
Φιλική ήττα της Εθνική Νέων Κ-19 από το Ισραήλ
Απόλλων-ΑΕΛ: Επιφυλάχθηκε η απόφαση του εφετείου για την έφεση της ΑΕΛ
Συνάντηση οργανωμένων οπαδών της Ανόρθωσης με τον Πραστίτη
«Ο ΑΠΟΕΛ ετοιμάζεται να απολύσει τον Ντομίνγκες, ο Ολιβέϊρά ο κύριος στόχος για αντικαταστάτης του»
Δύσκολη απώλεια για τον ΑΠΟΕΛ ο Σαρφό
Πρώτη προπόνηση για Εθνική Ανδρών υπό Σωφρόνη Αυγουστή