ΒΙΝΤΕΟ: Το αντίο του Πίττα στον Απόλλωνα-«Ίσως τα ξαναπούμε στο άμεσο μέλλον»

Το συγκινητικό βίντεο με τα λόγια, με τα οποία ο Ιωάννης Πίττας αποχαιρέτησε τόσο την οικογένεια του Απόλλωνα, όσο και τον κόσμο της ομάδας, δημοσίευσε η λεμεσιανή ομάδα.

Ο Κύπριος επιθετικός εμφανώς συγκινημένος στο αντίο του, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει κάποια στιγμή, στο άμεσο, μέλλον στον Απόλλωνα.

Όπως δήλωσε, «σίγουρα είναι μια δύσκολη στιγμή για εμένα ο χωρισμός με την ομάδα, την οποία μεγάλωσα, ανδρώθηκα και αναδείχθηκα. Αλλά είναι ένα όνειρο, το οποίο είχα πάντα μέσα μου και κυνηγούσα. ήρθε η στιγμή να κάνω αυτό το επόμενο βήμα και πιστεύω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για εμένα να πάω στο εξωτερικό».

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι, «ευτυχώς είχαν την ευκαιρία να πανηγυρίσω κύπελλο, πρόκριση σε ομίλους, έζησα στιγμές στον Απόλλωνα, με αποκορύφωμα την κατάκτηση του πρωταθλήματος, την οποία κυνηγούσαμε εδώ και πολλά χρόνια. Έγραψα το όνομα μου, σε αυτό το χρυσό βιβλίο του Απόλλωνα και σίγουρα ο Απόλλωνας θα είναι πάντα στην καρδιά μου».

Ο Κύπριος διεθνής επιθετικός ανέφερε πως, «δεν θα ξεχάσω ποτέ τους οπαδούς, την οικογένεια του Απόλλωνα, τον πρόεδρο τον Νίκο Κίρζη και όλους όσους με στήριξαν μέχρι σήμερα και τους ευχαριστώ. Ίσως τα ξαναπούμε στο άμεσο μέλλον».

Δειτε Επισης

Φιλική ήττα της Εθνική Νέων Κ-19 από το Ισραήλ
Απόλλων-ΑΕΛ: Επιφυλάχθηκε η απόφαση του εφετείου για την έφεση της ΑΕΛ
Συνάντηση οργανωμένων οπαδών της Ανόρθωσης με τον Πραστίτη
«Ο ΑΠΟΕΛ ετοιμάζεται να απολύσει τον Ντομίνγκες, ο Ολιβέϊρά ο κύριος στόχος για αντικαταστάτης του»
Δύσκολη απώλεια για τον ΑΠΟΕΛ ο Σαρφό
Πρώτη προπόνηση για Εθνική Ανδρών υπό Σωφρόνη Αυγουστή
Την Τρίτη εξετάζει το εφετείο της ΚΟΠ την ένσταση της ΑΕΛ
Ξεκινάει προετοιμασία, Μάμας αντί Σπόλιαριτς στην κλήση Aυγουστή
Κρίσιμες ώρες στον ΑΠΟΕΛ-Όλα δείχνουν τον Ντομίνγκεζ εκτός Αρχαγγέλου
Κβιλιτάια λαμπρός τον οδηγεί-Κέρδισε την Ομόνοια ο Άρης