Έκαναν το πρώτο βήμα πρόκρισης ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια και τα δίνουν όλα στις ρεβάνς

Θετικά αποτελέσματα εξασφάλισαν ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια κόντρα σε Ντίλα Γκόρι και Μίντιλαντ αντίστοιχα, το βράδυ της Πέμπτης για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ και πλέον μετράνε αντίστροφα για τους επαναληπτικούς σε μια εβδομάδα, ώστε να κλειδώσουν την πρόκριση στα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Από τη μια, οι γαλαζόκιτρινοι, έδειξαν το καλό τους πρόσωπο στη Γεωργία κατάφεραν να επικρατήσουν μέσα στο «Μπόρις Παϊχάτζε» του αντιπάλου τους και μάλιστα κατάφεραν να πανηγυρίσουν δεύτερο ευρωπαϊκό διπλό, σε μια εβδομάδα.

Με το γκολ του Κρέσπο στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου και το φοβερό γκολ του Γιώργου Εφραίμ στο 64', ο ΑΠΟΕΛ έφυγε με το διπλό από τη Τίφλιδα και πλέον οι ποδοσφαιριστές του Ρικάρντο Σα Πίντο, καλούνται να αποτελειώσουν τους Γεωργιανούς στο ΓΣΠ, έχοντας φυσικά στο πλευρό τους, τους χιλιάδες ΑΠΟΕΛίστες.

Σημειώνεται, πως οι γαλαζοκίτρινοι σε περίπτωση πρόκρισης, θα συναντήσουν το πιο πιθανό τη Γάνδη, η οποία επικράτησε στο πρώτο παιχνίδι με 5-0 της Πογκόν.

Την ίδια ώρα, μικρό βήμα πρόκρισης έκανε η Ομόνοια στο ΓΣΠ, η οποία κέρδισε με το ισχνό 1-0 τη Μίντιλαντ και πλέον καλείται να τα δώσει όλα στον επαναληπτικό αγώνα σε μια βδομάδα στη Δανία για να πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης στα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Για ακόμη ένα παιχνίδι, σωτήρας για τους πράσινους αποδείχθηκε ο Ρόμαν Μπέζους, ο οποίος με το έκτο του γκολ που πέτυχε στα πρώτα τρία παιχνίδια της Ομόνοιας, κατάφερε να χαρίσει στην ομάδα του τη νίκη και να ταξιδέψει με αυτό το προβάδισμα στη Δανία.

Πάντως, μόνο εύκολη δεν θεωρείται η Μίντιλαντ, η οποία στο στάδιο της πρωτεύουσας, έδειξε σε κάποια σημεία του αγώνα την επικινδυνότητά της.

Σημειώνεται πως ο νικητής, πρόκειται να αντιμετωπίσει στα πλέι οφ τον νικητή του ζευγαριού Λέγκια – Αούστρια.

Δειτε Επισης

Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος