Στην Μπάγερν μέχρι το 2027 ο Κέιν

Στο ρόστερ της Μπάγερν Μονάχου ανήκει και επίσημα πλέον ο Χάρι Κέιν. Η γερμανική ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του αρχηγού της εθνικής ομάδας της Αγγλίας, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με ισχύ μέχρι και το 2027.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος της Μπάγερν Μονάχου», ανέφερε ο Χάρι Κέιν, που θα φοράει τη φανέλα με το 9. «Η Μπάγερν Μονάχου είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στον κόσμο και πάντα έλεγα ότι θα ήθελα να αγωνιστώ και να αποδείξω τις ικανότητές μου στο επίπεδο αυτό», συνέχισε ο Κέιν στις πρώτες του δηλώσεις και κατέληξε… «Η Μπάγερν χαρακτηρίζεται από την φιλοσοφία του νικητή, είναι πολύ όμορφο να είσαι εδώ».

«Ήταν μια μεγάλη διαδικασία αλλά τώρα είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι που ο Χάρι Κέιν θα φοράει τη φανέλα μας τώρα. Ο Χάρι Κέιν ήταν το απόλυτο όνειρο ποδοσφαιριστή που θέλαμε από την πρώτη στιγμή και αυτός που ταιριάζει απόλυτα με εμάς και το DNA τα ομάδας μας», ήταν τα λόγια του προέδρου της ομάδας, Γιαν-Κρίστιαν Ντρέεσεν.

Πηγή: sport-fm.gr

Δειτε Επισης

Ρονάλντο: «Είχα προτάσεις από ομάδες αλλά δε θα παίξω στο Παγκόσμιο Συλλόγων»
«Ματιές της Κλουμπ Αμέρικα στον Πελίστρι»
Οδήγησε την Τότεναμ στην κατάκτηση ενός μεγάλου τροπαίου και τελικά τον απέλυσαν
Το συγκινητικό μήνυμα του Λαουτάρο στους οπαδούς της Ίντερ
Επαναρχίζουν τα προκριματικά της Ευρωπαϊκής Ζώνης για το Μουντιάλ 2026
Τον νέο της προπονητή έκλεισε η Αταλάντα
Οι δέκα ομάδες που εξασφάλισαν θέση στα τελικά του Μουντιάλ 2026
Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ αποκτά τον τίτλο του «Σερ» από τον βασιλιά Κάρολο
Οι πέντε ποδοσφαιριστές που... σημάδεψε η Γουάντα Νάρα-Από τον Μαραντόνα στον Χακίμι
Η υπερηχητική Ισπανία πήρε τη ματσάρα με τη Γαλλία και έκλεισε ραντεβού στον τελικό του Nations League