Σε ανάδειξη του ευ αγωνίζεσθαι καλεί ενόψει νέας αθλητικής περιόδου ο ΚΟΑ

Θερμό αθλητικό χαιρετισμό προς όλους τους εμπλεκομένους φορείς: αθλητές, προπονητές, παράγοντες, φιλάθλους και γενικά προς όλους όσοι εμπλέκονται στα αθλητικά δρώμενα, απευθύνει, με την ευκαιρία της έναρξης της αθλητικής περιόδου 2023-24, ο Κυπριακός  Οργανισμός Αθλητισμού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Οργανισμού, ο ΚΟΑ καλεί όλους τους φορείς όπως κατά τη διεξαγωγή των πρωταθλημάτων τηρηθεί το fair play με σκοπό την ανάδειξη του ευ αγωνίζεσθαι και την προαγωγή του αληθινού νοήματος του αθλητισμού, ο οποίος απαραιτήτως πρέπει να είναι καθαρός, μακριά από οποιεσδήποτε απαγορευμένες  ουσίες.

Σημειώνει ότι θα συνεχίσει να είναι αρωγός των προσπαθειών όλων των Ομοσπονδιών, η στήριξη του άλλωστε προς αυτές είναι σταθερή και διαχρονική.

«Θέλουμε να απολαύσουμε ανταγωνιστικούς αγώνες με ασφάλεια και αντικειμενικότητα, χωρίς αντιπαραθέσεις, αμφισβητήσεις, ακρότητες και πράξεις βίας. Δεν σταματούμε όμως να τονίζουμε ότι το κέντρο της προσοχής όλων μας, πρέπει να είναι ο/η αθλητής/τρια που είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές  του γνήσιου αθλητισμού. Καλή αθλητική χρονιά», προσθέτει ο ΚΟΑ.

Επίσκεψη στο Αθλητικό Κέντρο Ενόργανης Γυμναστικής Βύρων

Στο μεταξύ, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του Οργανισμού, ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, Ανδρέας Μιχαηλίδης, και ο Αντιπρόεδρος, Κωστάκης Κουκκουλλής, επισκέφτηκαν το Αθλητικό Κέντρο Ενόργανης Γυμναστικής Βύρων, στην Αραδίππου, την Παρασκευή 11 Αυγούστου 2023.

Εκεί είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους Κύπριους πρωταθλητές Ηλία Γεωργίου, Σωκράτη Πηλακούρη και Μιχάλη Χαρή και τον προπονητή τους Παναγιώτη Σιήππη, καθώς και με την Κύπρια πρωταθλήτρια Ελεάνα Παναγιώτου και την προπονήτρια της Τατιάνα Γεωργιάδου.

Συζήτησαν μαζί τους όσα τους απασχολούν και τους προβληματίζουν.

Παράλληλα, σύμφωνα με τον ΚΟΑ, συνάντησαν την αντιπροσωπεία της Ελλάδας που προετοιμάζεται εκεί. Μίλησαν με τον χρυσό Ολυμπιονίκη Λευτέρη Πετρούνια, τους αθλητές Νικόλα Ηλιόπουλο και Στέφανο Τσολακίδη, τον προπονητή τους Δημήτρη Ράφτη και την φυσιοθεραπεύτρια τους.

Τόσο ο Πετρούνιας όσο και τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής μίλησαν για τις εξαιρετικές συνθήκες στο Αθλητικό Κέντρο εξ αιτίας των οποίων το επιλέγουν για την προετοιμασία τους.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Πότε παίζει ο Τσιτσιπάς με τον Μεντβέντεφ
Προκρίθηκε και ας… άργησε ο Τσιτσιπάς
Ο Άλεξ Χέπμπρουν έλαβε το πράσινο φως για να παίξει ξανά κρίκετ παρά την 10ετή απαγόρευση που του επιβλήθηκε
Κέβιν Ντουράντ, Τράβις Κέλσι και Ρομπ Μακέλενεϊ επενδύουν απο κοινού σε εταιρία παραγωγής αθλητικών ρούχων
Η εντυπωσιακή εμφάνισή του Κάραλη στη Σικελία
Τουλάχιστον με μία ώρα καθυστέρηση η έναρξη της αναμέτρησής του Τσιτσιπά με τον Μίλερ
Βαριά ήττα χωρίς Αντετοκούνμπο για τους Μπακς
ΛεΜπρόν και Μπρόνι Τζέιμς αγωνίστηκαν για πρώτη φορά μαζί στην αναμέτρηση των Λέικερς με τους Σανς
Αναβλήθηκε ο αγώνας Τσιτσιπά-Μιλέρ στο Masters Σανγκάης
Πέθανε η κορυφαία Ιταλίδα τενίστρια και είδωλο του στυλ Λέα Περικόλι