Αυστηρότατες προειδοποιήσεις της UEFA σε Ντινάμο και ΑΕΚ και για τα δύο ματς!

Αυστηρές… αυστηρότατες προειδοποιήσεις από την UEFA στις συσκέψεις ασφαλείας σε Ντινάμο Ζάγκρεμπ και ΑΕΚ. Οι υπεύθυνοι της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ξεκαθάρισαν ότι θα πρέπει η συμπεριφορά όσων βρεθούν στο γήπεδο σήμερα να είναι εξαιρετική μιλώντας στους εκπροσώπους της κροατικής ομάδας, ενώ απευθυνόμενοι και σε αυτούς της ΑΕΚ ότι τα ίδια ακριβώς απαιτεί και από την ελληνική ομάδα και τους οπαδούς της και στο ματς του Σαββάτου.

Συγκεκριμένα οι άνθρωποι της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ζήτησαν ένα γήπεδο που θα θυμίζει… εκκλησία καθώς όπως είπαν «όλα τα βλέμματα της Ευρώπης είναι στραμμένα εδώ και μάλιστα όχι για τους λόγους που θέλουμε».

Ξεκαθάρισαν ότι και στα δύο ματς δεν θέλουν να δουν υπεράριθμους οπαδούς ή οπαδούς που έχουν μπει χωρίς εισιτήριο, κανένα καπνογόνο, πυρσό, λέιζερ γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα επιβληθούν βαρύτατες ποινές.

Πηγή: sportfm

Δειτε Επισης

Νέο μπάσιμο με μεγαλύτερη προσφορά για Κωστούλα!
«Τράμπζονσπορ και Μπασακσεχίρ ενδιαφέρονται για τον Μαρσιάλ»
Tα ραντάρ της Λεβερκούζεν πάνω στους Τζολάκη και Μουζακίτη
Τα 20 χρόνια στους πάγκους και η μετανάστευση στην Αυστραλία για τον Άγγελο Ποστέκογλου
Σπουδαίος Ελ Κααμπί-Πρώτος σκόρερ στο Europa League
Ελ Κααμπί: Ήμουν πάντα παθιασμένος με το ποδόσφαιρο, δούλευα σκληρά από την παιδική μου ηλικία
Όλα ανοιχτά με Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ
Συγκλόνισε ο Ροντινέι: Μέχρι τα δέκα μου έχασα όλη την οικογένειά μου
Αποχωρήσεων συνέχεια από τον Παναθηναϊκό-Τέλος και ο Αράο
Ανακοίνωσε την ανανέωση του Ντάνι Γκαρθία o Ολυμπιακός