Το σκεπτικό της απόκτησης του Τίτου Προκοπίου στην Ομόνοια-«Πιστεύουν στο πλάνο μας»

Για το σκεπτικό της απόκτησης του Τίτου Προκοπίου, μίλησε ο Αθλητικός Διευθυντής της Ομόνοιας, Γιέσπερ Γιάνσον.

Mιλώντας στο επίσημο κανάλι των πρασίνων, αναφέρει πως ο νεαρός απέκτησε εμπειρία στο εξωτερικό και παραθέτει τα στοιχεία του, τα οποία τον έπεισαν για να τον φέρει στην ομάδα της Λευκωσίας.

Όπως δήλωσε ο Σουηδός, «αυτή είναι η στρατηγική της Ομόνοιας. Πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό να στοχεύει σε νεαρούς ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο εξωτερικό. Ο Τίτος είναι νεαρός Κύπριος ποδοσφαιριστής που αγωνιζόταν στο εξωτερικό. Απέκτησε αρκετή εμπειρία και επιστρέφει με αυτήν την εμπειρία στην Ομόνοια και ταιριάζει απόλυτα στη στρατηγική μας. Είναι γρήγορος, είναι ευκίνητος με την μπάλα και επιθετικός ποδοσφαιριστής. Τα στοιχεία αυτά είναι σημαντικά στο μοντέρνο ποδόσφαιρο».

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως, «οι άνθρωποι του Συλλόγου τον γνώριζαν από πριν, εγώ τον παρακολούθησα το τελευταίο χρονικό διάστημα. Είναι πολύ ευκίνητος ποδοσφαιριστής με την μπάλα, γρήγορος και νομίζω μπορεί να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του με την Ομόνοια. Το προφίλ του ως ποδοσφαιριστής ταιριάζει πολύ σε αυτό που ψάχνουμε για τη στραγηγική που έχουμε στον Σύλλογο.

Μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της μεσοεπιθετικής γραμμής. Είναι δική μας ευθύνη να τον εντάξουμε στη στρατηγική που εδώ και καιρό έχει χαράξει ο Σύλλογος. Να αναπτυχθεί και να βελτιωθεί μέσα από την ομάδα και να γίνει βασικό μέλος της πρώτης ομάδας».

Παράλληλα, ο Γιάνσεν ανέφερε πως, «ο Τίτος πιστεύει στο πρότζεκτ της Ομόνοιας και για αυτό επέστρεψε στην Κύπρο για να αγωνιστεί στην ομάδα. Αυτό δείχνει ότι η Ομόνοια είναι η προφανής επιλογή για αυτούς τους νεαρούς ποδοσφαιριστές όταν θα επιστρέψουν στην Κύπρο. Αυτό δείχνει ότι πιστεύουν στο πλάνο μας και ότι θα πάρουν την ευκαιρία τους για να αγωνιστούν αν είναι αρκετά καλοί στην Ομόνοια».

Δειτε Επισης

Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος