Η απάντηση του Σπιλέφσκι στον προπονητή της Ράκοφ και η αναφορά στον Κακόριν

Απογοητευμένος ο προπονητής του Άρη, Αλεξέι Σπιλέφσκι, από τον αποκλεισμό της ομάδας του από τη διοργάνωση του Champions League.

Σε δηλώσεις του ο Λευκορώσος προπονητής ανέφερε πως, «σήμερα δοκιμάσαμε τα πάντα. Είχαμε 18 τελικές έναντι τεσσάρων των αντιπάλων. Η ποιότητα στα τελειώματα μας ήταν αυτή που στοίχησε. Ο προπονητής της Ρακόφ μας είπε αντίο, αλλά αν είναι ικανοποιημένος που 80 λεπτά η ομάδα του ήταν πίσω στην άμυνα, τότε εντάξει. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, πρέπει να το αποδεχτούμε. Δεν θα πω ότι χάσαμε αλλά κερδίζουμε εμπειρίες. Είμαι στεναχωρημένος και εκνευρισμένος».

Όπως είπε ο τεχνικός του Άρη, «πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Δεν είμαστε η Μπαρτσελόνα. Χάσαμε τον Κακόριν, ένα ποιοτικό ποδοσφαιριστή. Ένας παίκτης με καλά τελειώματα. Πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι και δεν έχουμε τα μεγάλα αστέρια. Χρειάζεται και τύχη. Το να ακούω κάτι κακό για τους παίκτες μου, δεν μου αρέσει. Έκαναν απίστευτα σπριντ αλλά δεν τα καταφέραμε. Θέλαμε να περάσουμε σε ευρωπαϊκό όμιλο. Είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους παίκτες να παίξουν σε μεγάλες έδρες. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αρχίζει το πρωτάθλημα. για αυτό τον λόγο θέλαμε να έχουμε μια μεγάλη ομάδα σε ποσότητα. Για αυτό προετοιμαζόμαστε με αυτό τον τρόπο και για τις δύο διοργανώσεις.

Για την αλλαγή του Στεπίνσκι είπε πως, «ήταν δύσκολη απόφαση να αφήσω εκτός τον Μπαμπίκα. Έπρεπε να κάνω μία αλλαγή τακτικής. Στο ημίχρονο το άλλαξα γιατί θεώρησαν πως η Ρακόφ ήταν κουρασμένη. Μετά το παιχνίδι όλοι μπορούμε να μιλήσουμε εκ του ασφαλούς».

Δειτε Επισης

Απόλλων-ΑΕΛ: Επιφυλάχθηκε η απόφαση του εφετείου για την έφεση της ΑΕΛ
Συνάντηση οργανωμένων οπαδών της Ανόρθωσης με τον Πραστίτη
«Ο ΑΠΟΕΛ ετοιμάζεται να απολύσει τον Ντομίνγκες, ο Ολιβέϊρά ο κύριος στόχος για αντικαταστάτης του»
Δύσκολη απώλεια για τον ΑΠΟΕΛ ο Σαρφό
Πρώτη προπόνηση για Εθνική Ανδρών υπό Σωφρόνη Αυγουστή
Την Τρίτη εξετάζει το εφετείο της ΚΟΠ την ένσταση της ΑΕΛ
Ξεκινάει προετοιμασία, Μάμας αντί Σπόλιαριτς στην κλήση Aυγουστή
Κρίσιμες ώρες στον ΑΠΟΕΛ-Όλα δείχνουν τον Ντομίνγκεζ εκτός Αρχαγγέλου
Κβιλιτάια λαμπρός τον οδηγεί-Κέρδισε την Ομόνοια ο Άρης
Έσπασε την έδρα του ΑΠΟΕΛ με τον Φαράζ η ΑΕΚ