«Θα βάλω την καλύτερη ενδεκάδα και τους παίκτες που μπορούν να ανταποκριθούν, δεν θα κάνουμε διαχείριση»

Συγκεντρωμένους θέλει τους ποδοσφαιριστές του, στην αυριανή αναμέτρηση κόντρα στη Ντίλα Γκόρι στο ΓΣΠ, ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Ρικάρντο Σα Πίντο.

Mιλώντας στη διάσκεψη Τύπου ο 50χρονος τεχνικός ανέφερε πως, «είμαστε σε μία καλή θέση, κερδίσαμε 2-0 στον πρώτο αγώνα αλλά τίποτε δεν τέλειωσε. Πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και να είμαστε πιο δυνατοί στο πρώτο ημίχρονο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 90 λεπτά, όχι μόνο στα 45. Είναι πολύ σημαντικό που θα έχουμε τον κόσμο μας. Δεν έχουμε απαγόρευση όπως με τη Βοϊβοντίνα και θα έχουμε αρκετό κόσμο ελπίζω. Δεν θα παίζουμε απλά πάσες, θα πάμε για να κερδίσουμε. Ο Κρέσπο είναι ακόμα τραυματίας αλλά σύντομα θα επιστρέψει. Δεν θα προφυλάξουμε παίκτες για τη Γάνδη, παίζουμε πολύ σημαντικό ματς αύριο. Θα βάλω την καλύτερη ενδεκάδα και τους παίκτες που μπορούν να ανταποκριθούν. Δεν θα κάνουμε διαχείριση, πρέπει να είμαστε σοβαροί».

Για την βελτίωση της ομάδας είπε πως, «μας βοηθάει να βελτιωνόμαστε και δίνει επίσης στους παίκτες περισσότερη αντοχή. Οι προπονήσεις προετοιμάζουν τους παίκτες αλλά το παιχνίδι είναι το παν. Η ομάδα βελτιώνεται μέσα από αυτά. Μέχρι τώρα δείξαμε ότι είμαστε έξυπνοι, ακολουθήσαμε την στρατηγική μας αλλά έχουμε ακόμα πολλά. Εκτιμώ αυτό που μου δείχνουν οι παίκτες μου και είμαι περήφανος».

Από την πλευρά του ο Γιόργκι Κβιλιτάια ανέφερε όιτ, «τίποτα δεν τέλειωσε, μας το υπενθυμίζει συνέχεια ο προπονητής. Η Ντίλα είναι καλή ομάδα και έδειξε ότι μπορεί να ανατρέψει τα σκορ. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να πετύχουμε τον στόχο μας. Δεν έχω διαβάσει αλλά έχουν δείξει ότι πιστεύουν ότι μπορούν να ανατρέψουν το σκορ. Εμείς είμαστε προσηλωμένοι να κάνουμε το παν για να προφυλάξουμε το σκορ».

Δειτε Επισης

Συνάντηση οργανωμένων οπαδών της Ανόρθωσης με τον Πραστίτη
Δύσκολη απώλεια για τον ΑΠΟΕΛ ο Σαρφό
Πρώτη προπόνηση για Εθνική Ανδρών υπό Σωφρόνη Αυγουστή
Την Τρίτη εξετάζει το εφετείο της ΚΟΠ την ένσταση της ΑΕΛ
Ξεκινάει προετοιμασία, Μάμας αντί Σπόλιαριτς στην κλήση Aυγουστή
Κρίσιμες ώρες στον ΑΠΟΕΛ-Όλα δείχνουν τον Ντομίνγκεζ εκτός Αρχαγγέλου
Κβιλιτάια λαμπρός τον οδηγεί-Κέρδισε την Ομόνοια ο Άρης
Έσπασε την έδρα του ΑΠΟΕΛ με τον Φαράζ η ΑΕΚ
Με νίκες προχώρησαν Ομόνοια Αραδίππου, Ανόρθωση και ΑΕΛ στην Cyprus League by Stoiximan
Ολοκληρώνεται την Κυριακή με τρεις αγώνες η 6η αγωνιστική της Cyprus League