«Ότι έγινε έγινε, να καταλάβουν όλοι ότι Απόλλων στην έδρα του θα είναι μια ομάδα που δεν χάνει»

Στο επίσημο περιοδικό του Απόλλωνα, ενόψει της πρεμιέρας απέναντι στον Οθέλλο, μίλησε ο Χάμπος Κυριάκου.

Ο αρχηγός των κυανολεύκων της Λεμεσού, τόνισε πως πρέπει να αφήσουν πίσω την περσινή σεζόν και να προχωρήσουν μπροστά ως ομάδα.

Οι δηλώσεις του Χάμπου Κυριάκου

Καλή αρχή να έχουμε Χάμπο. Αρχικά, πώς κύλησε η προετοιμασία;

Δουλέψαμε πάρα πολύ τις τελευταίες εβδομάδες, πολύ σκληρά και πολλές ώρες για να είμαστε έτοιμοι την πρεμιέρα. Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά, ανεξαρτήτως αντιπάλου, αλλά ταυτίζομαι με αυτούς που λένε ότι η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Είμαστε μια νέα ομάδα, με πολλούς καινούργιους ποδοσφαιριστές και θα πρέπει να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι και να κερδίσουμε πάση θυσία.

Αντιμετωπίζουμε τον Οθέλλο, μια ομάδα που βρισκόταν στην 2η κατηγορία πέρυσι. Πώς θα προσεγγίστε το παιχνίδι;

Πρόκειται για μια ομάδα που ανέβηκε φέτος στην 1η κατηγορία, είναι άγνωστη ομάδα για εμάς, ωστόσο να μην ξεχνάμε πως κατέκτησε το πρωτάθλημα της κατηγορίας της. Δεν πιστεύω ότι ήταν τυχαία η πορεία της πέρυσι. Θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι από το πρώτο σφύριγμα του διαιτητή μέχρι το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης, για να πάρουμε το ζητούμενο που είναι η νίκη. Θέλουμε τους τρεις βαθμούς για να αρχίσουμε με το δεξί το νέο πρωτάθλημα.

Υπάρχει μεγάλη ανυπομονησία από το φίλαθλο κοινό να δει την ομάδα όπως διαμορφώθηκε με τις νέες μεταγραφές.

Ο κόσμος πάντοτε θέλει να βλέπει την ομάδα του, πόσο μάλλον όταν γίνονται νέες προσθήκες. Οι Απολλωνίστες βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό μας και χαιρόμαστε γι’ αυτό. Αυτό θέλουμε από αυτούς, να είναι δίπλα μας σε κάθε αγώνα , ανεξαρτήτως αντιπάλου. Ωστόσο, θα πρέπει και εμείς από την πλευρά μας να ανταποδώσουμε με την εμφάνιση μας και φυσικά με τους τρεις βαθμούς. Παρόλο που αγωνιζόμαστε κόντρα σε μια νεοφώτιστη ομάδα, αυτό που περιμένουμε είναι να έχουμε μια καυτή έδρα και να καταλάβουν όλοι ότι ο Απόλλωνα στην έδρα του θα είναι μια ομάδα που δεν θα χάνει. Αφήνουμε πίσω την τελευταία χρονιά, ότι έγινε έγινε. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να προχωρήσουμε μπροστά και να πάρουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει. Όπως είδαμε και πέρυσι, είναι δύσκολο και ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα, ένας μαραθώνιος όπως λένε πολλοί και συμφωνώ. Υπάρχουν πάρα πολλοί αγώνες και κάθε αγωνιστική θα εστιάζουμε στον επόμενο αντίπαλο για να τον κερδίσουμε. Η δουλειά μας είναι να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό σε κάθε παιχνίδι, να παίρνουμε θετικά αποτελέσματα δίνοντας χαρά στους Απολλωνίστες και αυτοί με τη σειρά τους να μας στηρίζουν, να είναι δίπλα μας όπως γνωρίζουν καλύτερα.

Δειτε Επισης

«Ο ΑΠΟΕΛ ετοιμάζεται να απολύσει τον Ντομίνγκες, ο Ολιβέϊρά ο κύριος στόχος για αντικαταστάτης του»
Δύσκολη απώλεια για τον ΑΠΟΕΛ ο Σαρφό
Πρώτη προπόνηση για Εθνική Ανδρών υπό Σωφρόνη Αυγουστή
Την Τρίτη εξετάζει το εφετείο της ΚΟΠ την ένσταση της ΑΕΛ
Ξεκινάει προετοιμασία, Μάμας αντί Σπόλιαριτς στην κλήση Aυγουστή
Κρίσιμες ώρες στον ΑΠΟΕΛ-Όλα δείχνουν τον Ντομίνγκεζ εκτός Αρχαγγέλου
Κβιλιτάια λαμπρός τον οδηγεί-Κέρδισε την Ομόνοια ο Άρης
Έσπασε την έδρα του ΑΠΟΕΛ με τον Φαράζ η ΑΕΚ
Με νίκες προχώρησαν Ομόνοια Αραδίππου, Ανόρθωση και ΑΕΛ στην Cyprus League by Stoiximan
Ολοκληρώνεται την Κυριακή με τρεις αγώνες η 6η αγωνιστική της Cyprus League