Η ελληνική ομάδα που πάει για το μπαμ με Ανσαριφάρντ

Στο στόχαστρο της Λαμίας ο επιθετικός της Ομόνοιας, Καρίμ Ανσαριφάρντ, σύμφωνα με δημοσίευμα στον ελλαδικό Τύπο.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Ertsports, ο σύλλογος της Φθιώτιδας ψάχνει μια ακόμα μεταγραφική βόμβα, βλέποντας την περίπτωση Ιρανού φορ, ως ιδανική λύση για τη θέση του βασικού επιθετικού.

«Η Λαμία έχει στρέψει τα ραντάρ της σε περιπτώσεις παικτών που μπορούν να κάνουν την διαφορά και έχουν παραστάσεις στην Super League. Μετά την συμφωνία με τον Καρλίτος, η ομάδα της Στερεάς Ελλάδας κοιτάζει πλέον και την αγορά της Κύπρου, με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ να δένει το… πάζλ του σχεδιασμού της ομάδας», αναφέρεται επίσης.

Προσθέτοντας πως, «ο Ιρανός διεθνής έχει αγωνιστεί σε σπουδαίες ομάδες στην Ελλάδα, ξεκινώντας το ταξίδι του από τον Πανιώνιο, όπου σε δυο σεζόν με τα “κυανέρυθρα” σκόραρε 14 φορές σε 44 συμμέτοχές στο πρωτάθλημα. Εκεί, ο Ολυμπιακός έκανε την κίνηση να τον αποκτήσει στην εποχή του Μπεσνίκ Χάσι, αλλά με τις αλλαγές προπονητών η ομάδα δεν μπόρεσε να μείνει στην κούρσα του πρωταθλήματος. Ο Ανσαριφάρντ ήταν η μοναδική νότα αισιοδοξίας στο λιμάνι, βρίσκοντας δίχτυα 18 φορές σε 34 αγώνες. Το καλοκαίρι οι “ερυθρόλευκοι” δεν του ανανεώνουν το συμβόλαιο και κατέληξε στην Νότιγχαμ Φόρεστ.

Με μία χρονιά μακριά από την Ευρώπη, επιστρέφει για λογαριασμό της ΑΕΚ το 2020. Εκεί, βρίσκει ρόλο στην ομάδα και ο απολογισμός του είναι 17 γκολ σε 63 εμφανίσεις σε δυο σεζόν με τον “Δικέφαλο Αετό” στο στήθος. Στην Ομόνοια καταλήγει ως ελεύθερος, με το συμβόλαιο του να λήγει το καλοκαίρι του 2024. Την περσινή σεζόν σκόραρε τέσσερις φορές στο πρωτάθλημα και μία στο Europa League».

Δειτε Επισης

H Oμόνοια επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0
«Δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί ξανά ο Απόλλωνας, εμείς ήμασταν θεατές»
Πήρε θέση η ΑΕΛ για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι-«Γεμάτο σκοτεινά σημεία και πτυχές»
Με νίκες προχώρησαν ΕΝΠ και Άρης-Η βαθμολογία του πρωταθλήματος
Με μεγάλο ντέρμπι στο ΓΣΠ ολοκληρώνεται η τρίτη αγωνιστική
Όλα τα φώτα στο μεγάλο ντέρμπι της Λεμεσού!
Με λεμεσιανό ντέρμπι συνεχίζεται το Cyprus League
Με... πιστολίες Ελ Αραμπί έκανε σεφτέ στο πρωτάθλημα ο ΑΠΟΕΛ
Σίφουνας η Πάφος, πάτησε την Ανόρθωση και συνεχίζει αλάνθαστη
Προσπάθεια για νέο προπονητή της Εθνικής την επόμενη εβδομάδα