«Κοιτάξτε τι έκανε η Καμπάλα με προηγούμενους αντιπάλους, με τον κόσμο μας μπορούμε»

Στη δυσκολία στη ρεβάνς με την Καμπάλα στάθηκε ο προπονητής της Ομόνοιας, Σωφρόνης Αυγουστή, ενόψει του επαναληπτικού στο ΓΣΠ.

Μιλώντας στη διάσκεψη Τύπου ο τεχνικός των πρασίνων ανέφερε πως, «αριο έχουμε το δεύτερο ματς με την Καμπάλα. Το ματς ξεκινάει από την αρχή, είμαστε στο 0-0. Ο στόχος μας είναι η νίκη όπως και στο πρώτο ματς. Γνωρίζουμε ότι δεν θα είναι εύκολο ματς αλλά με τον κόσμο μας πιστεύουμε ότι θα έχουμε ένα καλό παιχνίδι και ένα καλό αποτέλεσμα που θα μας δώσει την πρόκριση. Καλούμε τον κόσμο να μας στηρίξει όπως έκανε την προηγούμενη χρονιά. Αυτό ζητάμε να κάνει και αύριο. Να έρθει στο γήπεδο και να σπρώξει την ομάδα στη νίκη-πρόκριση. Το πρώτο παιχνίδι έχει αναλυθεί και είδαμε και τα θετικά και τα αρνητικά. Αυτό που θέλουμε να δούμε είναι ένα σύνολο που να ανταποκριθεί στις ανάγκες του αγώνα και να πάρουμε τη νίκη».

Για τα αγωνιστικά πρόσθεσε ότι, «είναι τα δύο που γνωρίζεται. Ο Νικόλας Παναγιώτου και ο Πάρης Ψάλτης. Είναι στο τελικό στάδιο αποκατάστασης και θα τους έχουμε σύντομα μαζί μας. Ο πιο έτοιμος από όλους είναι ο Νικόλας Παναγιώτου. Ο Άμο δουλεύει με την ομάδα. Είναι υπό δοκιμή. Βλέπουμε κάποια πράγματα στις προπονήσεις και θα φανεί αν μπορεί να μας βοηθήσει πιο μετά. Ο Νικόλας είναι σε καλό δρόμο. Δεν ξέρω αν μπορεί να μας βοηθήσει στο επόμενο ματς γιατί είναι αυτές οι δύσκολες στιγμές που έρχεσαι από εγχείρηση και δεν ξέρεις τι θα τύχει».

Για την Καμπάλα πρόσθεσε πως, «είναι μια καλή ομάδα. Κοιτάξτε τι έκανε η Καμπάλα με προηγούμενους αντιπάλους και πόσες ομάδες έχουν δυσκολευτεί εναντίον της. Πρέπει να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι και ο αντίπαλος να προσαρμοστεί στο δικό μας τρόπο παιχνιδιού».

Σε ερώτηση εάν θα προχωρήσει σε αλλαγές ο προπονητής της Ομόνοιας είπε πως, «κάποιες αλλαγές αν θα γίνουν, θα γίνουν με σκοπό τι θα μας δώσουν. Κάποιες φορές οι φίλαθλοι βλέπουν μόνο ποιοι αρχίζουν ενώ ο προπονητής αφήνει στον πάγκο κάποιους παίκτες με σκοπό να νικήσει το ματς, όταν τους ρίξει στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό θα δείτε αύριο».

Δειτε Επισης

Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος