Αρχηγικό διπλό από την άσπρη βούλα για την Άρσεναλ

Η Άρσεναλ ντούμπλαρε τις νίκες της στην Premier League, καθώς πέρασε πετυχημένα από το Σέλχαρστ Παρκ επικρατώντας με 1-0. Το χρυσό γκολ για την ομάδα του Μικέλ Αρτέτα σημείωσε ο κάπτεν, Μάρτιν Έντεγκαρντ στο 54', ευστοχώντας από την άσπρη βούλα στο πέναλτι που κέρδισε ο Έντι Ενκέτια.

Οι "gunners" είχαν τα ηνία του ματς στο πρώτο μέρος, καθώς πίεσαν για να σκοράρουν και να σκοράρουν. Πιο απειλητικός ήταν ο Έντι Ενκέτια, ο οποίος μάλιστα είχε και δοκάρι στο 29ο λεπτό με ωραίο τελείωμα μέσα από την περιοχή.

Στο δεύτερο μέρος η Άρσεναλ κέρδισε πέναλτι στην πρώτη σημαντική στιγμή του ματς. Έπειτα από έξυπνη εκτέλεση φάουλ λίγο έξω από την περιοχή, ο Ενκέτια έπιασε στον ύπνο την άμυνα της Κρίσταλ Πάλας και πρόλαβε την έξοδο του Τζόνστον. Ο Άγγλος κίπερ της Πάλας στην προσπάθειά του να τον ανακόψει, τον ανατρέψε και υπέπεσε σε παράβαση πέναλτι.

Μετά το γκολ της Άρσεναλ, η Πάλας προσπάθησε να ισοφαρίσει και βρήκε το "έναυσμα" μετά την αποβολή του Τομιγιάσου. Ο Ιάπωνας μπακ αποβλήθηκε με δύο κίτρινες σε διάστημα επτά λεπτών και η ομάδα του Αρτέτα έπαιξε με παίκτη λιγότερο για μισή ώρα.

Η σημαντικότερη στιγμή για την ομάδα του Ρόι Χόγκσον ήταν στο 90+5', όταν ο Μίτσελ με βολέ μέσα από την περιοχή, έστειλε την μπάλα άουτ. Η Άρσεναλ κράτησε το 1-0 μέχρι το φινάλε και έβαλε τρεις βαθμούς στο σακούλι της.

Πηγή: sport24

Δειτε Επισης

Επικό τρολάρισμα στον Τεν Χαχ από γνωστή αλυσίδα πίτσας
Αποθέωσε τον Ινιέστα και ο Μέσι-«Είσαι φαινόμενο, θα λείψεις από το ποδόσφαιρο»
Απέκτησε δικό του νησί ο Νεϊμάρ
Η νέα υπερπολυτελής βίλα που απέκτησαν οι Μπέκαμ αξίας 71 εκατομμυρίων ευρώ (pics)
Αντρές Ινιέστα: Από τη Μασία στην κορυφή-Ο άνθρωπος που έκανε τον Μέσι καλύτερο είπε «αντίο» στο ποδόσφαιρο στα 40 του χρόνια
Οι προπονητές που ξόδεψαν τα περισσότερα σε μεταγραφές στην ιστορία του ποδοσφαίρου
Η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε την πρώτη «μάχη» κόντρα στην Premier League
Έκτακτη σύσκεψη στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το «διαζύγιο» με τον Τεν Χαγκ
Πέθανε ο θρύλος του Ολλανδικού ποδοσφαίρου Γιόχαν Νέσκενς
Tην τιμώρησε για την… τσιγγουνιά της Aτλέτικο ο Σούτσιτς