Πυροδοτήθηκε η βόμβα-Με ποια κυπριακή ομάδα έδωσε τα χέρια ο Ουάρντα

Στο κυπριακό ποδόσφαιρο φαίνεται να επιστρέφει οριστικά ο Αμρ Ουάρντα, ο οποίος αποδεσμεύτηκε πριν από μερικές ώρες από την ομάδα του Μαρόκο.

Ο Αιγύπτιος άσος, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, τα έχει βρει σε όλα με την ομάδα της Δόξας Κατωκοπιάς, όπου και θα ενταχθεί στο ρόστερ επίσημα τα επόμενα εικοσιτετράωρα.

Μάλιστα, με ανάρτησή του ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Κατωκοπιάς, Κώστας Καραβίδας, ανέβασε τη φωτογραφία του Αμρ Ουάρντα, για να γράψει, «καλωσόρισες».

369585836_1055858548943777_3676846204718132792_n

Δειτε Επισης

Αποστολές για Κύπριους διαιτητές σε Ευρωπαϊκούς αγώνες
Προτάθηκε στην Πάφο ο Νταβίντ Λουιζ
Επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον για τον Σαρφό η ΕΝΥ Ύψωνα
Στέλνουν τον Ελ Αραμπί στη Ligue 1
Ξεκίνησαν οι εργασίες στο οίκημα του ΑΠΟΕΛ-«Ξέρει πολύ καλά από γκρεμίσματα και ανακαινίσεις η κ. Αντρούλα»
Η τοποθέτηση του ΑΠΟΕΛ για Ελ Αραμπί και επενδυτές-«Δεν κατέρρευσε η συμφωνία, στην Κύπρο ο Αλμέιδα»
Προκύπτει θέμα με Ελ Αραμπί στον ΑΠΟΕΛ-Απουσιάζει από τις προπονήσεις
Παραιτήθηκε από το Μουσείο του ΑΠΟΕΛ ο Μιχαλάκης Ραφαήλ-«Μου έγιναν προειδοποιήσεις, στάλθηκαν μηνύματα»
Επίσημα στη Χάιντουκ Σπλιτ ο Ίβουσιτς-Η ανακοίνωση της Πάφου
Επανέρχεται ο Πολυκάρπου για Κακουλή-«Συγχαρητήρια, να του τα ψάλλω κάθε φορά που τοποθετείται πολιτικά λάθος»