Ζεστό ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ για Ζίγκελαρ

Ζεστό ενδιαφέρον φαίνεται να έχει δείξει ο ΑΠΟΕΛ για την απόκτηση του Μάρβιν Ζίγκελαρ, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας SoccerNews.nl.

«Ο Μάρβιν Ζίγκελαρ δεν έχει επιλέξει ακόμα σύλλογο για την επόμενη σεζόν, αλλά παραπονιέται για το ενδιαφέρον που υπάρχει. Έχει δεχθεί σοβαρές προτάσεις από δύο ολλανδικούς συλλόγους, δύο ιταλικούς συλλόγους και τον ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας από την Κύπρο. Αξιόπιστες πηγές ανέφεραν την πληροφορία στο SoccerNews.nl .

Το 2011, ο Ζίγκελαρ άφησε τον Άγιαξ ως νεαρός επιθετικός για ένα μακρύ ταξίδι στην Ευρώπη. Στα χρόνια του στην Ισπανία, την Αγγλία, την Τουρκία, την Πορτογαλία και την Ιταλία, μεταμορφώθηκε σε αριστερό μπακ. Με αυτή την ιδιότητα, μπορεί να επιστρέψει στην Eredivisie. Υπάρχουν δύο ολλανδικές ομάδες που έχουν ενδιαφερθεί για τον 33χρονο ποδοσφαιριστή.

Ο Ζίγκελαρ έχει επίσης την επιλογή να μείνει στην Ιταλία, όπου αγωνίστηκε για λογαριασμό της Ουντινέζε τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Ένας σύλλογος της Serie A έχει εκφράσει ενδιαφέρον, ενώ μια ομάδα της Serie B θα προτιμούσε να τον υπογράψει σήμερα παρά αύριο. Έχουν ανταγωνισμό από τον ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας, έναν από τους κορυφαίους συλλόγους στην Κύπρο. Εκεί, ο πρώην παίκτης του Άγιαξ ενδεχομένως να έχει την ευκαιρία να παίξει στην Ευρώπη. Ο ΑΠΟΕΛ αγωνίζεται με την Γάνδη για την πρόκριση στο Conference League. Το πρώτο παιχνίδι στο Βέλγιο ηττήθηκε με 0-2.

Ο Ζίγκελαρ αναμένεται να πάρει μια απόφαση σύντομα. Σε συνέντευξή του στο SoccerNews.nl είχε δηλώσει προηγουμένως ότι δεν θέλει να κάνει το ίδιο λάθος με το περασμένο καλοκαίρι. Ακριβώς πριν από ένα χρόνο ήταν επίσης ελεύθερος και έμεινε με προσφορές στα χέρια για πάρα πολύ καιρό. Ως αποτέλεσμα, έμεινε χωρίς σύλλογο για μισό χρόνο και τελικά επέστρεψε στην Ουντινέζε στα μισά της σεζόν».

Δειτε Επισης

Την Τρίτη εξετάζει το εφετείο της ΚΟΠ την ένσταση της ΑΕΛ
Ξεκινάει προετοιμασία, Μάμας αντί Σπόλιαριτς στην κλήση Aυγουστή
Κρίσιμες ώρες στον ΑΠΟΕΛ-Όλα δείχνουν τον Ντομίνγκεζ εκτός Αρχαγγέλου
Κβιλιτάια λαμπρός τον οδηγεί-Κέρδισε την Ομόνοια ο Άρης
Έσπασε την έδρα του ΑΠΟΕΛ με τον Φαράζ η ΑΕΚ
Με νίκες προχώρησαν Ομόνοια Αραδίππου, Ανόρθωση και ΑΕΛ στην Cyprus League by Stoiximan
Ολοκληρώνεται την Κυριακή με τρεις αγώνες η 6η αγωνιστική της Cyprus League
Ούγκο Μάρτινς: «Είμαι πολύ περήφανος, μόνο νίκη κόντρα στον ΑΠΟΕΛ» (vid)
One Μακρής show με δώρο γενεθλίων για την ΑΕΛ ένα χατ-τρικ
«Κυανόλευκο» το βαρωσιώτικο ντέρμπι ανάμεσα σε Ανόρθωση και Νέα Σαλαμίνα