Συνεχίζεται το σήριαλ Ουάρντα-Λένε για σοβαρή ασθένεια, διαψεύδει ο πατέρας του

Δεν έχει τελειωμό η υπόθεση του Αμρ Ουάρντα, μιας και μετά το διαζύγιο από τη Ράζα Καζαμπλάνγκα, διάφορα Μέσα του Μαρόκου και της Αιγύπτου, αναφέρονται για την κατάσταση της υγείας του Αιγύπτιου άσου.

Μάλιστα, γίνονται αναφορές για σοβαρή νόσο, αιμορραγία και μόλυνση, με την πλευρά του ποδοσφαιριστή να διαψεύδει όλα αυτά.

Μιλώντας σε ιστοσελίδα της Αιγύπτου ο πατέρας του αναφέρει ότι «ο γιος μου είναι καλή κατάσταση, δεν ισχύουν όλα αυτά. Έχει τρεις προσφορές για να συνεχίσει την καριέρα του. Από την Ελλάδα, την Κύπρο και το Ιράν. Αυτή τη στιγμή προτιμάει να επιλέξει ανάμεσα σε Κύπρο και Ελλάδα».

Μάλιστα, ο πατέρας του Ουάρντα δήλωσε επίσης πως ο λόγος που δεν έμεινε ο Αμρ στο Μαρόκο είναι γιατί δεν τον ήθελαν ορισμένοι παίκτες της ομάδας.

Δειτε Επισης

Απόλυτα ικανοποιημένος δηλώνει ο Μάντζιος από την απόδοση της Εθνικής Κύπρου
Πετρίδης για επαφές με επενδυτές: Οι συζητήσεις με τους Αμερικανούς δεν έχουν ναυαγήσει
Απαντά στη Βασιλείου ο Κρις Τριανταφυλλίδης για το οίκημα του ΑΠΟΕΛ-«Ατυχέστατη αρνητική παρένθεση»
Ισόπαλο το φιλικό παιχνίδι για την Εθνική Κύπρου
Εκτός έδρας φιλική νίκη της Εθνικής Ελπίδων
Μεταγραφικός «πυρετός» στην Ανόρθωση-Ανακοίνωση και Τάντι
H ενδεκάδα της Εθνικής για το παιχνίδι με την Βουλγαρία
Στην Ζρίνσκι και επίσημα Σούσιτς
Πάνε Ολλανδία οι κυπελλούχοι-Μετρούν αντίστροφα για τη νέα σεζόν
Έκλεισε και Κατελάρη η Ανόρθωση-Η διάρκεια του συμβολαίου του