Νοίκιασε το σπίτι του στη Μαδρίτη και ετοιμάζεται για Αραβία, περιμένοντας την Μπαρτσελόνα

Ο Ζοάο Φέλιξ θεωρεί δεδομένη την αποχώρησή του από την Ατλέτικο Μαδρίτης και σύμφωνα με το «Relevo» έχει ήδη νοικιάσει το σπίτι του περιμένοντας καρτερικά την Μπαρτσελόνα να κάνει κίνηση, διαφορετικά θα συνεχίσει την καριέρα του στη Σαουδική Αραβία.

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε συνεχίζει να αφήνει επιδεικτικά τον Ζοάο Φέλιξ εκτός δράσης κάνοντας σαφές πως δεν τον υπολογίζει στα πλάνα του.

Ο Πορτογάλος δεν πήρε λεπτό συμμετοχής ούτε στο «πάρτι» στην έδρα της Ράγιο Βαγιεκάνο (0-7) και μετράει αντίστροφα για να λήξει το «μαρτύριο» της απραξίας του στους Ροχιμπλάνκος, θεωρώντας δεδομένη την αποχώρησή του μετά το πέρας του μεταγραφικού παζαριού.

Όπως αναφέρει το «Relevo», ο Φέλιξ έχει ήδη νοικιάσει το σπίτι του στη Μαδρίτη και το μόνο που μένει είναι να μάθει σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του, με τις επιλογές να είναι δύο: Μπαρτσελόνα ή Σαουδική Αραβία.

Οι Μπλαουγκράνα είναι ο ιδανικός προορισμός του 23χρονου Πορτογάλου και ο ατζέντης του, Ζόρζε Μέντες (που διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον Τζουάν Λαπόρτα) κάνει ό,τι μπορεί για να εξασφαλίσει τη μεταγραφή του πριν από την καταληκτική ημερομηνία της 1ης Σεπτεμβρίου. Οι Καταλανοί, ωστόσο, δεν είναι σίγουρο αν θα προλάβουν να ολοκληρώσουν την κίνησή του, γι' αυτό και ο Φέλιξ περιμένει με το βλέμμα στο... ρολόι το μήνυμα που θα του λέει να ταξιδέψει στη Βαρκελώνη.

Αν αυτό θα συμβεί, έχει ήδη αποφασίσει να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία και σε έναν από τους τέσσερις συλλόγους του PIF. Θυμίζεται ότι η Αλ Χιλάλ είχε κάνει πρόταση δανεισμού στην Ατλέτικο η οποία απορρίφθηκε, με τους Μαδριλένους να επιθυμούν κατά βάση την πώληση ή έναν δανεισμό με υψηλό ενοίκιο και την εξ ολοκλήρου κάλυψη του μισθού του Φέλιξ.

Πηγή: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Οι προπονητές που ξόδεψαν τα περισσότερα σε μεταγραφές στην ιστορία του ποδοσφαίρου
Η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε την πρώτη «μάχη» κόντρα στην Premier League
Έκτακτη σύσκεψη στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το «διαζύγιο» με τον Τεν Χαγκ
Πέθανε ο θρύλος του Ολλανδικού ποδοσφαίρου Γιόχαν Νέσκενς
Tην τιμώρησε για την… τσιγγουνιά της Aτλέτικο ο Σούτσιτς
Του... κεφαλιού του ο Άντι Κάρολ στη Μπορντό-Δύο ακόμη γκολ για τον Άγγλο και νίκη για τους Γιρονδίνους
ΒΙΝΤΕΟ: Η σπουδαία χειρονομία του Μέσι σε νεαρό «εισβολέα» που ήθελε μια selfie
Άγαλμα με την εξτρεμιστική χειρονομία του Ντεμιράλ στο EURO αποκάλυψε τουρκική πόλη
Συγκινεί ο Χοσέλου για Καρβαχάλ-«Θα προτιμούσα να είχε συμβεί σε μένα παρά σε σένα»
Ποιος προορίζεται για υπηρεσιακός προπονητής στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αν απολυθεί ο Τεν Χαγκ