Αυγουστή: Σημαντικό που σκοράραμε από στημένα με διαφορετικούς παίκτες

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του αλλά και την πρόκριση, ο προπονητής της Ομόνοιας, Σωφρόνης Αυγουστή, μετά το τέλος του αγώνα με την Γκαμπάλα.

«Συγχαρητήρια για τους ποδοσφαιριστές για την εμφάνιση και την ενέργεια που είχαν στο παιχνίδι. Συγχαρητήρια στον κόσμο γιατί μας έδωσε μπόλικη ενέργεια και τους ευχαριστούμε. Αυτό το παιχνίδι έχει τελειώσει και περιμένουμε να δούμε ποιος θα είναι ο αντίπαλος μας. Συγχαρητήρια ξανά στους ποδοσφαιριστές μας και εύχομαι στην Γκαμπάλα ότι καλύτερο, δήλωσε ο τεχνικός της Ομόνοιας.

Και πρόσθεσε ότι, «επιθετικά είχαμε δημιουργήσει αρκετές φάσεις. Σκοράραμε τέσσερα τέρματα και μπορούσαμε για περισσότερα. Αυτό που κρατούμε είναι η ενέργεια που είχαμε. Ακόμη και οι παίκτες που πέρασαν μέσα είχαν ενέργεια. Ποτέ δεν πρέπει να σταματούμε και θα συνεχίσουμε. Είναι ένα στοιχείο που μας ενδιαφέρει πάρα πολύ. Είναι σημαντικό που καταφέραμε όχι μόνο να σκοράρουμε από στημένα αλλά να σκοράρουμε και με διαφορετικούς ποδοσφαιριστές. Πρέπει να το κρατήσουμε».

Για τον Μπέζους είπε πως, «ξεχώρισε με τις εκτελέσεις του στο προηγούμενο παιχνίδι σήμερα είχε και μπαλιές. Όταν του δώσεις τη δυνατότητα μπορεί να δώσει πολλά και αυτό έπραξε σήμερα».

Δειτε Επισης

Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος