«Είμαστε ο ΑΠΟΕΛ, μια ομάδα που έχει μεγάλη ευρωπαϊκή ιστορία»

Για τη ρεβάνς με τη Γάνδη, μίλησε ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ, Σα Πίντο, ο οποίος τόνισε ότι η ομάδα του έχει πετύχει μεγάλες ανατροπές στην Ευρώπη και αυτό είναι που θέλουν να πετύχουν και αύριο.

«Το αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι δεν ήταν δίκαιο και γι’ αυτό είμαστε τόσο αισιόδοξοι. Πιστεύουμε στις ικανότητες και τον κόσμο μας. Είμαστε ο ΑΠΟΕΛ, είμαστε μια ομάδα που έχει μεγάλη ευρωπαϊκή ιστορία. Έχει πετύχει μεγάλες ανατροπές στην Ευρώπη και αυτό είναι που θέλουμε να πετύχουμε και αύριο».

Τι πρέπει να κάνει καλύτερα ο ΑΠΟΕΛ για να ανατρέψει το σκορ; «Είχαμε και εμείς ευκαιρίες και ο αντίπαλος. Ο αντίπαλος σκόραρε με μια σέντρα στο πρώτο γκολ, αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο, αλλά ήταν μια άτυχη στιγμή. Μέχρι το γκολ ελέγχαμε το παιχνίδι και μας επηρέασε. Έπαιξε ρόλο στο να έρθει και το δεύτερο γκολ. Μιλήσαμε με τους παίκτες και είπαμε ότι δεν πρέπει να σταματήσουμε. Θα έχουμε τις ευκαιρίες μας να σκοράρουμε. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα τα σενάρια. Έχουμε τη στρατηγική μας και πρέπει να την βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο. Τίποτα δεν τελειώνει μέχρι να σφυρίξει ο διαιτητής. Παίζουμε απέναντι σε πολύ καλούς παίκτες με ατομική ποιότητα και πρέπει να είμαστε… τέλειοι. Μόνο αν έχουμε επιμονή μπορούμε να προκριθούμε».

Για τους Γουίλσον, Σαρφό και Κρέσπο: «Κρέσπο και Γουίλσον χρειάζονται ακόμη λίγο χρόνο. Ο Σαρφό θα είναι στη διάθεσή μου».

Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο Ισάμ Τσεπάκ: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά τίποτα δεν είναι αδύνατο στο ποδόσφαιρο. Δουλέψαμε σκληρά για να είμαστε έτοιμοι για την πρόκληση. Όλοι το πιστεύουμε όπως και ο κόσμος και αυτό είναι πολύ θετικό, μας δίνει κίνητρο. Θα κάνουμε τα πάντα για να μπούμε στους ομίλους».

Αν το πάθος και η πίστη του προπονητή για πρόκριση μεταφέρετε στους παίκτες: «Σίγουρα! Είχαμε συνάντηση μετά το παιχνίδι. Ξέρουμε ότι κάναμε μια καλή εμφάνιση. Όπως είπε ο κόουτς, είναι σημαντικές οι λεπτομέρειες στα μεγάλα παιχνίδια. Έπρεπε να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στις ευκαιρίες, να τους σκοτώσουμε όταν είχαμε την ευκαιρία. Μας έδωσε τις οδηγίες για να κάνουμε ένα καλό ματς και να κερδίσουμε. Έχουμε το παράδειγμα της Τζουργκάρντεν πέρσι που αρχίσαμε πολύ καλά στον επαναληπτικό και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε».

Δειτε Επισης

Την Τρίτη εξετάζει το εφετείο της ΚΟΠ την ένσταση της ΑΕΛ
Ξεκινάει προετοιμασία, Μάμας αντί Σπόλιαριτς στην κλήση Aυγουστή
Κρίσιμες ώρες στον ΑΠΟΕΛ-Όλα δείχνουν τον Ντομίνγκεζ εκτός Αρχαγγέλου
Κβιλιτάια λαμπρός τον οδηγεί-Κέρδισε την Ομόνοια ο Άρης
Έσπασε την έδρα του ΑΠΟΕΛ με τον Φαράζ η ΑΕΚ
Με νίκες προχώρησαν Ομόνοια Αραδίππου, Ανόρθωση και ΑΕΛ στην Cyprus League by Stoiximan
Ολοκληρώνεται την Κυριακή με τρεις αγώνες η 6η αγωνιστική της Cyprus League
Ούγκο Μάρτινς: «Είμαι πολύ περήφανος, μόνο νίκη κόντρα στον ΑΠΟΕΛ» (vid)
One Μακρής show με δώρο γενεθλίων για την ΑΕΛ ένα χατ-τρικ
«Κυανόλευκο» το βαρωσιώτικο ντέρμπι ανάμεσα σε Ανόρθωση και Νέα Σαλαμίνα