Αίσιο τέλος στην περιπέτεια του Φοφανά-Ανανεώνεται η άδεια παραμονής του στην Κύπρο

Αίσιο τέλος φαίνεται πως θα έχει η περιπέτεια του 39χρονου ποδοσφαιριστή, Γκαουσού Φοφανά, ο οποίος συνελήφθη για τροχαία αδικήματα και τελεί υπό κράτηση.

Συγκεκριμένα, δόθηκαν οδηγίες από τον υπουργό Εσωτερικών, Κωνσταντίνου Ιωάννου, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες και να εξασφαλιστεί η άδεια παραμονής του πρώην ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης και της Ομόνοιας στην Κύπρο, υπό την προϋπόθεση ο ποδοσφαιριστής να καταβάλει το χρηματικό ποσό που εκκρεμεί.

Ο Φοφανά τελεί υπό κράτηση από την Τρίτη, καθώς η άδεια παραμονής του έχει λήξει από το 2020, ενώ παράλληλα εναντίον του εκκρεμούν εντάλματα προστίμου 1700 ευρώ, κάτι το οποίο ανακάλυψε η Αστυνομία, όταν τον σταμάτησε για έλεγχο της Τροχαίας.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο Επίτιμος Πρόεδρος του ΠΑΣΠ, Σπύρος Νεοφυτίδης, ανέφερε πως, «ο ΠΑΣΠ απέστειλε επιστολές στο Υπουργείο Δικαιοσύνης αλλά και στο Υπουργείο Εσωτερικών, σε μια προσπάθεια να βρεθεί μια λύση με την περίπτωση του, τόσο στο θέμα των οφειλών του στο κράτος, όσο και στο θέμα της άδειας παραμονής του, στο πλαίσιο της νομιμότητας».

Ο πρώην ποδοσφαιριστής όπως δήλωσε ο κ. Νεοφυτίδης στο ΚΥΠΕ, διαμένει εδώ και 12 χρόνια στην Κύπρο, έχει οικογένεια με τέσσερα παιδιά και η προσπάθεια είναι, παράλληλα, να παρακολουθήσει σεμινάρια προπονητικής ώστε να πάρει το δίπλωμα του για να μπορέσει να προσληφθεί σε ομάδα.

Υπενθυμίζεται ότι, ο 39χρονος ζει στην Κύπρο τα τελευταία 12 χρόνια και έχει αγωνιστεί εκτός από την Ανόρθωση και την Ομόνοια, σε Δόξα, Ερμή, Οθέλλο, Διγενή και ΑΕΠ.

Δειτε Επισης

Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος