Πώς απαντούν στον Απόλλωνα στα περί ενδιαφέροντος για τον Ουζόχο

Για τη μεταγραφή του Σαγάλ αλλά και τις πληροφορίες που θέλουν τον Απόλλωνα να ενδιαφέρεται για τον Ουζόχο, μίλησε ο Φανούριος Κωνσταντίνου.

«Ο Σαγάλ είναι ένας ποδοσφαιριστής που αναμέναμε εδώ και ενάμισι περίπου μήνα. Όλα έδειχναν πως δύσκολα θα ερχόταν Κύπρο. Σίγουρα ικανοποιήθηκε η μεταγραφική επιθυμία του κυρίου Αντόνε μαζί με τον Μάκη Παπαϊωάννου. Αυτό που μένει είναι ο ποδοσφαιριστής να πιστοποιήσει εντός αγωνιστικού χώρου αυτά που τον συνοδεύουν. Έχουμε μπροστά μας ακόμη αρκετές μέρες, παραμένουμε πάρα πολύ ψύχραιμοι, θέλουμε να πάρουμε καλούς παίκτες. Καλούμε τον κόσμο να επιδείξει ψυχραιμία και εμπιστοσύνη στην ομάδα. Αντιλαμβάνομαι ένα άγχος από αυτούς κατά πόσο η ομάδα ενισχυθεί, η απόφαση είναι πως θα ενισχυθεί όπου θεωρούν οι υπεύθυνοι. Τώρα προτεραιότητα είναι ο ακραίος επιθετικός και ο τερματοφύλακας, για να ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος του μεταγραφικού σχεδιασμού», δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM o εκπρόσωπος Τύπου της λεμεσιανής ομάδας.

Για τον Λάμλει είπε πως, «η αλήθειά ήταν ο νούμερο ένας στόχος. Ήταν εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση, ήρθε Κύπρο, θεωρώ όμως πως μας τα χάλασε η Σαουθάμπτον την τελευταία στιγμή. Ένας πάρα πολύ καλός τερματοφύλακας, δυστυχώς γίνονται αυτά στο ποδόσφαιρο. Υπάρχει εναλλακτική, άλλη μια πολύ δύσκολη περίπτωση. Περιμένουμε τώρα και τον Άντος που ξεπέρασε το πρόβλημα του, είναι και ο Δημήτρης εκεί, θα πάρουμε όσο χρόνο χρειαστεί για να κάνουμε την καλύτερη δυνατή επιλογή».

Για τις επόμενες μεταγραφές πρόσθεσε πως, «θα κάνουμε και πάλι υπομονή. Eίναι δύσκολες περιπτώσεις, γίνεται αρκετή προσπάθεια και αναμένουμε. Η μεταγραφική περίοδο εκπνέει μέσα Σεπτέμβρη. Το μεταγραφικό πλάνο προνοεί έναν εξτρεμ και έναν τερματοφύλακα. Από εκεί και πέρα δεν μπορώ να γνωρίζω αν ο Μπογκντάν και οι συνεργάτες του εντόπισαν κάποια άλλη αδυναμία».

Ερωτηθείς εάν υπάρχει ενδιαφέρον για τον Ουζόχο ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, είπε πως «δεν υπάρχει τέτοιο ζήτημα».

Για Άντος πρόσθεσε ότι, «αυτή τη στιγμή είναι στην ομάδα κανονικά. Φάνηκε άτυχος, είχε ένα πρόβλημα σε μια προπόνηση. Μυϊκό, έμεινε εκτός για δέκα μέρες, τώρα είναι έτοιμος».

Δειτε Επισης

Τρεις αγώνες το Σάββατο για 6η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan
ΑΠΟΕΛ: Το γκολ του Λαΐφη και η ειλικρινής παραδοχή του
Επικράτησε του Απόλλωνα η Καρμιώτισσα και έφυγε με δύο τέρματα στις αποσκευές της
Πρώτη κλήση Σωφρόνη Αυγουστή στην Εθνική Ανδρών ενόψει αγώνων Nations League
Ιστορική νίκη της Πάφου στην πρεμιέρα της στον Όμιλο του Conference League
Ο ΑΠΟΕΛ "σκόνταψε" στην Σάμροκ στην πρεμιέρα του Conference League
Φοβερές ματσάρες για το κυπριακό πρωτάθλημα με απίστευτες αποδόσεις στη Fonbet
Έμφραγμα στο 90' ο ΑΠΟΕΛ-Πέταξε δύο βαθμούς με τη Σάμροκ των δέκα ποδοσφαιριστών
Έγραψε ιστορία η Πάφος-Πέρασε σαν σίφουνας από την έδρα της Πετροκούμπ
Ξεκίνησε με το δεξί στο League phase η Ομόνοια-Κέρδισε 4-0 την Βίκινγκουρ