Σα Πίντο: Ήταν δύσκολο να γίνει η ανατροπή, όμως είμαι περήφανος για την ομάδα μου

Περήφανος για την ομάδα του, δήλωσε ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Ρικάρντο Σα Πίντο, μετά τον αποκλεισμό από τη Γάνδη.

Μιλώντας στη διάσκεψη Τύπου ο τεχνικός των γαλαζοκιτρίνων ανέφερε ότι, «το πρώτο ημίχρονο πιέσαμε και κάναμε ευκαιρίες όμως δεν σκοράραμε και αυτό ήταν το κλειδί απέναντι σε μια τόσο ποιοτική ομάδα. Όπως είπα για να περάσουμε τέτοιο αντίπαλο θα πρέπει να κάναμε το κάτι παραπάνω, να μην είμαστε απλά καλοί. Όμως είμαι περήφανος για τους παίκτες επειδή το πίστεψαν και γιατί αξίζαμε περισσότερα και στον πρώτο αγώνα και σήμερα. Μετά το πρώτο γκολ που δεν περίμενε κανείς, η ομάδα ένιωσε ότι έπρεπε να συνεχίσει να πιστεύει, έπρεπε να ρισκάρουμε τα πάντα. Με τους φοβερούς υποστηρικτές μας που δημιούργησαν μια απίστευτη ατμόσφαιρα, απίστευτο αυτό που ζήσαμε στο γήπεδο, άξιζε να προχωρήσουμε γι'αυτούς. Ήταν δύσκολο όμως να γίνει η ανατροπή, όμως είμαι περήφανος για την ομάδα, κάναμε ότι μπορέσαμε γιατί ξέραμε την ποιότητα και του αντιπάλου, συγχαίρω τη Γάνδη».

Για την αναποτελεσματικότητα της ομάδας είπε πως, «ερχόμασταν από το 5/5. Τότε δεν δέχθηκα τέτοια ερώτηση. Δεν ξέρω τι θέλετε να ρωτήσετε. Παίξαμε απέναντι σε έναν σπουδαίο αντίπαλο με ποιότητα που ήξερε να αμύνεται και να επιτίθεται, φυσικά και είχαμε ευκαιρίες και είναι κρίμα που δεν σκοράραμε όμως με τέτοιου επιπέδου αντιπάλους όταν χάνεις τέτοιες ευκαιρίες δεν μπορείς να προχωρήσεις».

Για τη στήριξη από τον κόσμο πρόσθεσε πως, «ήμουν τυχερός να έχω πάντα φοβερή στήριξη, και εκτός και εντός γηπέδου. Είναι φυσιολογικό να είναι λυπημένοι όμως είδαν την ομάδα να δίνει τα πάντα και πρέπει να καταλάβουν ότι ο αντίπαλος είχε υψηλό επίπεδο.

Δειτε Επισης

Την Τρίτη εξετάζει το εφετείο της ΚΟΠ την ένσταση της ΑΕΛ
Ξεκινάει προετοιμασία, Μάμας αντί Σπόλιαριτς στην κλήση Aυγουστή
Κρίσιμες ώρες στον ΑΠΟΕΛ-Όλα δείχνουν τον Ντομίνγκεζ εκτός Αρχαγγέλου
Κβιλιτάια λαμπρός τον οδηγεί-Κέρδισε την Ομόνοια ο Άρης
Έσπασε την έδρα του ΑΠΟΕΛ με τον Φαράζ η ΑΕΚ
Με νίκες προχώρησαν Ομόνοια Αραδίππου, Ανόρθωση και ΑΕΛ στην Cyprus League by Stoiximan
Ολοκληρώνεται την Κυριακή με τρεις αγώνες η 6η αγωνιστική της Cyprus League
Ούγκο Μάρτινς: «Είμαι πολύ περήφανος, μόνο νίκη κόντρα στον ΑΠΟΕΛ» (vid)
One Μακρής show με δώρο γενεθλίων για την ΑΕΛ ένα χατ-τρικ
«Κυανόλευκο» το βαρωσιώτικο ντέρμπι ανάμεσα σε Ανόρθωση και Νέα Σαλαμίνα