Σπαλέτι: Ο κόσμος δεν έχει συγχωρήσει στον Ντοναρούμα το ταλέντο του

Το ματς κόντρα στην Βόρεια Μακεδονία ήταν κομβικό για την Ιταλία και ο Λουτσιάνο Σπαλέτι επιθυμούσε να γευτεί τη γλυκιά γεύση της νίκης στο ντεμπούτο του στον πάγκο, όμως λογάριασε χωρίς τον Μπάρντι, ο οποίος λίγο πριν το φινάλε έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με απευθείας εκτέλεση φάουλ και "ακύρωσε" το προβάδισμα που είχε πάρει η σκουάντρα ατζούρα με τον Ιμόμπιλε.

Εκείνος ωστόσο που "τα άκουσε" στη φάση του γκολ των γηπεδούχων ήταν ο Τζανλουίτζι Ντοναρούμα, με τους οπαδούς της ομάδας να τον κατηγορούν για την άσχημη και καθυστερημένη αντίδρασή του και να ζητούν την εκπαραθύρωσή του από την ενδεκάδα.

Κάτι όμως που δεν θα γίνει, τουλάχιστον στο προσεχές ματς με την Ουκρανία, με τον Λουτσιάνο Σπαλέτι να ξεκαθαρίσει στη συνέντευξη Τύπου της Τρίτης πως θα διατηρήσει φανέλα βασικού αλλά να του ζητάει εμμέσως να βελτιώσει τις εμφανίσεις του για να μη δίνει δικαιώματα.

"Θα αρχίσει το ματς, δεν του δίνουν συγχωροχάρτι επειδή είναι ένα παιδί θαύμα που τα πέτυχε όλα γρήγορα στην καριέρα του.

Είναι φυσιολογικό για κάποιον να κάνει λάθη αλλά τα ταλέντα οφείλουν να σέβονται την ποιότητα που έχουν, διαφορετικά αυτό θα μετατραπεί σε αλαζονεία από την πλευρά τους", τόνισε ο Ιταλός εκλέκτορας για να προσθέσει με νόημα:

"Όταν δουλεύεις πάνω στο ταλέντο σου, αυτό σημαίνει πως δεν υποτιμάς αυτό που σου έχει δοθεί και αυτό σε κάνει να κερδίζεις ακόμη περισσότερο σεβασμό από τους άλλους".

Σημειώνεται πως τα τελευταία 24ωρα υπήρχε κύμα διαμαρτυρίας από μεγάλη μερίδα Ιταλών φιλάθλων κατά του Ντοναρούμα, οι οποίοι ζητούσαν μάλιστα να πάρει φανέλα βασικού ο Γκουλιέλμο Βικάριο απέναντι στην Ουκρανία, με θρύλους της Ιταλίας όπως οι Ντίνο Τζοφ και Φάμπιο Καναβάρο να υψώνουν ασπίδα προστασίας μπροστά από τον τερματοφύλακα της Παρί.

Πηγή: sport24

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ:Χαμός στο Τρουά-Βαλενσιέν, οι παίκτες των γηπεδούχων επέστρεψαν φωτοβολίδες στους οπαδούς τους
Χαμένη ευκαιρία για σανίδα σωτηρίας-Bυθίζεται η Λούτον
Κουρτουά, η μεγάλη επιστροφή!
Η UEFA άναψε το πράσινο φως για 26 παίκτες στο Euro 2024
Απίστευτο-Η Φρανκφούρτη ίσως χρειαστεί να χάσει για να βγει Champions League
Επίσημο: Δεν ανανεώνει το συμβόλαιο του Ρόις η Ντόρτμουντ
Μπορεί να μείνει στην Μπάγερν ο Τούχελ-«Όλα είναι πιθανά» η απάντησή του
Τα παιδιά του Μαραντόνα θέλουν να μεταφέρουν τα λείψανά του σε μαυσωλείο στο Μπουένος Άιρες
Τα παιδιά του Μαραντόνα θέλουν να μεταφέρουν τα λείψανά του σε μαυσωλείο
Στους υπό παραχώρηση παίκτες της Λίβερπουλ ο Τσιμίκας