«Δεν μπορώ να δεχθώ πως η ομάδα μας είναι επιπέδου Γιβραλτάρ και Σαν Μαρίνο»

Τη δική του άποψη για την εικόνα της Εθνικής Κύπρου, μετά και τον διασυρμό από την Ισπανία, εξέφρασε ο Δημήτρης Δασκαλάκης.

Σε δηλώσεις του στον Super Sport FM ο παλαίμαχος άσος και νυν προπονητής ανέφερε ότι, «είμαστε απογοητευμένοι από την εικόνα της εθνικής μας, όμως πρέπει να προχωράμε. Θεωρώ πως το πρόβλημά μας δεν ήταν το χθεσινό παιχνίδι. Πάντα είχαμε προβλήματα. Σίγουρα η εικόνα προβληματίζει πάρα πολύ. Εγώ θα σταθώ στις δηλώσεις του Τιμούρ Κετσπάγια, που είπε πως δεν υπάρχει εμπιστοσύνη στους παίκτες. Πάντα ο κάθε ομοσπονδιακός μας έλεγε πολλά, όμως θεωρώ πως είναι μεγάλο λάθος να το βγάζεις τόσο πολύ έντονα προς τα έξω. Σίγουρα οι παίκτες επηρεάζονται από τις δηλώσεις του, που λέει πως αυτό είναι το επίπεδό μας. Εγώ δεν μπορώ να το δεχθώ. Έχουμε αγωνιστεί και πιο παλιά με δυνατούς αντιπάλους αλλά δεν τα παρατήσαμε. Και εμείς δεχθήκαμε βαριές ήττες, όπως με τη Σλοβακία με 7-0, όμως ήρθαν αποτελέσματα θετικά όπως με τη Γερμανία. Δεν μπορώ να δεχθώ πως η ομάδα μας είναι του επιπέδου Γιβραλτάρ και Σαν Μαρίνο. Σίγουρα στα αποδυτήρια ο Κετσπάγια να μιλά διαφορετικά στους παίκτες εντός των αποδυτηρίων, όμως όταν βγαίνει δημόσια και λέει αυτά, επηρεάζουν υποσυνείδητα».

Στη συνέχεια είπε ότι, «οι πιο φορμαρισμένοι ποδοσφαιριστές μένουν εκτός 11άδας. Έχουμε παίκτες που παίζουν βασικοί. Δεν είναι αυτό το πρόβλημα. Ούτε οι 17 ξένοι είναι το πρόβλημα. Πολλοί Κύπριοι ποδοσφαιριστές παίζουν στο εξωτερικό πλέον. Υπήρχε και παλιά αυτό το θέμα με τον Οκκά και τον Κωνσταντίνου. Είχαμε παίκτες που παίζανε στο εξωτερικό αλλά ήμασταν ανταγωνιστικοί. Μας πληγώνει αυτή η εικόνα. Κανείς που έχει αγωνιστεί στην Εθνική Κύπρου δεν θα πει πως αυτό είναι το επίπεδο μας. Όλοι θέλουμε το καλό της Κύπρου και αγαπάμε την Εθνική και γι’ αυτό είμαστε απογοητευμένοι. Πιστεύω πολύ στους παίκτες μας και έχουμε πολλά νεαρά παιδιά που έχουν το επίπεδο για την Εθνική Ανδρών. Δεν πρέπει να κολλάμε στην ηλικία. Είναι μεγάλο κεφάλαιο η Εθνική Κύπρου, μπορείς να συζητάς πολλά πράγματα για πολλές ώρες. Αυτό που πληγώνει είναι τα όσα γίνονται. Πρέπει να πάρει και η Ομοσπονδία κάποιες σημαντικές αποφάσεις».

Δειτε Επισης

Ξεκινάει προετοιμασία, Μάμας αντί Σπόλιαριτς στην κλήση Aυγουστή
Κρίσιμες ώρες στον ΑΠΟΕΛ-Όλα δείχνουν τον Ντομίνγκεζ εκτός Αρχαγγέλου
Κβιλιτάια λαμπρός τον οδηγεί-Κέρδισε την Ομόνοια ο Άρης
Έσπασε την έδρα του ΑΠΟΕΛ με τον Φαράζ η ΑΕΚ
Με νίκες προχώρησαν Ομόνοια Αραδίππου, Ανόρθωση και ΑΕΛ στην Cyprus League by Stoiximan
Ολοκληρώνεται την Κυριακή με τρεις αγώνες η 6η αγωνιστική της Cyprus League
Ούγκο Μάρτινς: «Είμαι πολύ περήφανος, μόνο νίκη κόντρα στον ΑΠΟΕΛ» (vid)
One Μακρής show με δώρο γενεθλίων για την ΑΕΛ ένα χατ-τρικ
«Κυανόλευκο» το βαρωσιώτικο ντέρμπι ανάμεσα σε Ανόρθωση και Νέα Σαλαμίνα
Στην αποστολή της Ομόνοιας ο Γιόβετιτς ενόψει Άρη