Ανακοίνωσε Ούγγρο διεθνή εξτρέμ ο Απόλλωνας

Την κατ' αρχήν συμφωνία με τον Ούγγρο διεθνή άσο Κέβιν Βάργκα, έως τον Μάιο του 2024 με δυνατότητα ανανέωσης για δύο ακόμη σεζόν, ανακοίνωσε ο Απόλλωνας.

Ο ποδοσφαιριστής, θα περάσει από τη διαδικασία των ιατρικών εξετάσεων και μετά θα οριστικοποιηθεί το deal.

Ο Κέβιν γεννήθηκε στην Ουγγαρία τον Μάρτιο του 1996 και παίζει στην αριστερή πτέρυγα της επίθεσης, αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας της Λεμεσού και προσθέτει ότι, «ξεκίνησε την καριέρα του στην ακαδημία της Ντέμπρετσεν και το 2015 έκανε το επίσημο επαγγελματικό του ντεμπούτο για την Balmazújváros FC όπου έπαιξε για μιάμιση σεζόν ως δανεικός, πραγματοποιώντας συνολικά 19 εμφανίσεις και σκοράροντας τρία γκολ. Πέρασε το υπόλοιπο της σεζόν 2016/2017 στην Cigánd SE όπου έκανε οκτώ εμφανίσεις».

Παράλληλα αναφέρεται πως, «στη συνέχεια, το καλοκαίρι του 2017, επέστρεψε στην Ντέμπρετσεν με την οποία αγωνίστηκε μέχρι τον Αύγουστο του 2020, πραγματοποιώντας 113 συμμετοχές πριν πάρει μεταγραφή στην τουρκική Κασίμπασα όπου έπαιξε για μιάμιση σεζόν, συμπληρώνοντας 55 συμμετοχές. Τον Φεβρουάριο του 2022 πήγε δανεικός στην ελβετική Γιουνγκ Μπόις με την οποία έπαιξε έξι παιχνίδια.

Το καλοκαίρι του 2022 εντάχθηκε στη Hatayspor ως ελεύθερος με την οποία έπαιξε για μισή σεζόν κάνοντας 12 συμμετοχές. Το δεύτερο μισό της σεζόν 2022-2023 τον βρήκε στον σύλλογο στον οποίο ανέβηκε, την Ντέμπρετσεν, με την οποία πρόσθεσε άλλες 13 εμφανίσεις και δύο γκολ.

Τον Ιούνιο του 2018, ο παίκτης έπαιξε για πρώτη φορά με την εθνική ομάδα ανδρών της Ουγγαρίας, με την οποία πραγματοποίησε συνολικά 14 εμφανίσεις και σημείωσε ένα γκολ».

Δειτε Επισης

Ξεκινάει προετοιμασία, Μάμας αντί Σπόλιαριτς στην κλήση Aυγουστή
Κρίσιμες ώρες στον ΑΠΟΕΛ-Όλα δείχνουν τον Ντομίνγκεζ εκτός Αρχαγγέλου
Κβιλιτάια λαμπρός τον οδηγεί-Κέρδισε την Ομόνοια ο Άρης
Έσπασε την έδρα του ΑΠΟΕΛ με τον Φαράζ η ΑΕΚ
Με νίκες προχώρησαν Ομόνοια Αραδίππου, Ανόρθωση και ΑΕΛ στην Cyprus League by Stoiximan
Ολοκληρώνεται την Κυριακή με τρεις αγώνες η 6η αγωνιστική της Cyprus League
Ούγκο Μάρτινς: «Είμαι πολύ περήφανος, μόνο νίκη κόντρα στον ΑΠΟΕΛ» (vid)
One Μακρής show με δώρο γενεθλίων για την ΑΕΛ ένα χατ-τρικ
«Κυανόλευκο» το βαρωσιώτικο ντέρμπι ανάμεσα σε Ανόρθωση και Νέα Σαλαμίνα
Στην αποστολή της Ομόνοιας ο Γιόβετιτς ενόψει Άρη