Η πρώτη αντίδραση του Σωφρόνη μετά το Χ της Ομόνοιας στο Άλφαμεγα

Απογοητευμένος από το ισόπαλο αποτέλεσμα με την ΑΕΛ, παρουσιάστηκε με το πέρας της αναμέτρησης, ο τεχνικός της Ομόνοιας, Σωφρόνης Αυγουστή.

«Ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά το παιχνίδι, ειδικά τα πρώτα 15 λεπτά. Μπορούσαμε να σκοράρουμε δυο γκολ. Στο ημίχρονο αυτό που συζητήσαμε με τα παιδιά ήταν να ηρεμήσουμε και το γκολ θα έρθει. Φανήκαμε άτυχοι γιατί μείναμε νωρίς με δέκα και άλλαξαν τα πλάνα. Βλέπουμε τη συνέχεια. Είναι κρίμα γιατί όταν βρίσκεις αυτές τις ευκαιρίες, είναι ο τερματοφύλακας και η τύχη, είναι κι αυτά στο παιχνίδι».

Aν ενημερώθηκε ότι έρχεται ο Μάριος Ηλία στην Ομόνοια: «Αυτή τη στιγμή σίγουρα ήμασταν συγκεντρωμένοι γι’ αυτό το παιχνίδι».

Αν προπονούνται και με δέκα ποδοσφαιριστές: «Σίγουρα κάποιες προπονήσεις γίνονται με δέκα παίκτες. Αυτό που έχει σημασία να είμαστε ακόμα πιο επιθετικοί στις φάσεις που βρίσκουμε στο παιχνίδι.

Για την αποβολή του Σιπριάνο: «Ο Σιπριάνο βρέθηκε σε μία κακή στιγμή. Δεν μπορείς να κατηγορήσεις τους ποδοσφαιριστές. Δεν μπορείς να κατηγορήσεις του ποδοσφαιριστές για μια φάση. Όλα μπαίνουν και όλα χάνονται. Είχαμε φάσεις που δεν ήταν ξεκάθαρες και σκοράραμε σε προηγούμενα ματς, ενώ τώρα είχαμε ξεκάθαρες ευκαιρίες και δεν πετύχαμε γκολ».

Δειτε Επισης

Κβιλιτάια λαμπρός τον οδηγεί-Κέρδισε την Ομόνοια ο Άρης
Έσπασε την έδρα του ΑΠΟΕΛ με τον Φαράζ η ΑΕΚ
Με νίκες προχώρησαν Ομόνοια Αραδίππου, Ανόρθωση και ΑΕΛ στην Cyprus League by Stoiximan
Ολοκληρώνεται την Κυριακή με τρεις αγώνες η 6η αγωνιστική της Cyprus League
Ούγκο Μάρτινς: «Είμαι πολύ περήφανος, μόνο νίκη κόντρα στον ΑΠΟΕΛ» (vid)
One Μακρής show με δώρο γενεθλίων για την ΑΕΛ ένα χατ-τρικ
«Κυανόλευκο» το βαρωσιώτικο ντέρμπι ανάμεσα σε Ανόρθωση και Νέα Σαλαμίνα
Στην αποστολή της Ομόνοιας ο Γιόβετιτς ενόψει Άρη
Διπλό μεγάλης σημασίας για την Ομόνοια Αραδίππου με 2-1 κόντρα στην Ομόνοια 29ης Μαΐου
Τρεις αγώνες το Σάββατο για 6η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan