Σάινθ: Θα δώσω τα πάντα, ελπίζω να είναι αρκετό

O Ισπανός πιλότος της Ferrari, Κάρλος Σάινθ, πήρε την δεύτερη σερί του pole position και τόνισε πως αυτή τη φορά θέλει να είναι στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Κάρλος Σάινθ:

«Ο ρυθμός αγώνας παραμένει ερωτηματικό. Συνήθως η Mercedes είναι ταχύτερη από εμάς στους αγώνες και ακολουθούν διαφορετική στρατηγική με τα ελαστικά. Κάτι που Θα πρέπει να προσέξουμε. Αν όμως εστιάσω στο δικό μου αγώνα, κάνω ένα καλό πρώτο stint και ένα stint με τα ελαστικά σκληρής γόμας τότε μπορούμε να στοχεύσουμε την νίκη.

Θα είναι εξαιρετικό το συναίσθημα να κερδίσουμε για πρώτη φορά τη Red Bull μετά από τόσους αγώνες. Αυτός είναι ο στόχος, να κερδίσουμε τον αγώνα. Θα τα δώσω όλα, όπως έκανα στην Μόντσα. Ας ελπίσουμε ότι αυτή τη φορά θα είναι αρκετό.

Όπως και στην Μόντσα αρχίσαμε καλά από το FP1, κάτι που μας έδωσε αυτοπεποίθηση. Συνεχίσαμε έτσι στα Q1-Q2 και βγάλαμε αυτή την επίδοση στο Q3. Εστιάσαμε να μην κάνουμε κάποιο λάθος στον τελευταία προσπάθεια. Συνήθως ένας "καθαρός" γύρος εδώ στη Σιγκαπούρη αποδίδει. Ήταν μία περίοδος γεμάτη δυσκολίες για όλους, όμως παραμείναμε συγκεντρωμένοι και έτσι ήρθε η pole position.

Έχουμε ένα πολύ καλό μονοθέσιο σε ορισμένες πίστες και σε συγκεκριμένες συνθήκες, όπως στον ένα γύρο. Εδώ με τα μικρά apex και τις γρήγορες αλλαγές κατεύθυνσης το μονοθέσιό μας δείχνει να είναι πολύ καλό. Γνωρίζουμε όμως και την αδυναμία μας, η οποία - όπως και στην Μόντσα - είναι ο ρυθμός στον αγώνα. Κάτι που μας κοστίζει.

Η ομάδα έχει κάνει πολύ καλή δουλειά τις τελευταίες εβδομάδες για να κατανοήσουμε το συνολικό "πακέτο" και το μονοθέσιο. Θεωρώ ότι βελτιωνόμαστε και έχουμε κατά νου ότι αυτή η πίστα ευνοεί διαχρονικά τη Ferrari».

Δειτε Επισης

Αναβλήθηκε ο αγώνας Τσιτσιπά-Μιλέρ στο Masters Σανγκάης
Πέθανε η κορυφαία Ιταλίδα τενίστρια και είδωλο του στυλ Λέα Περικόλι
Ο Κύπριος σκοπευτής Α.Βασιλείου πέτυχε κατοστάρι σε διεθνή αγώνα στο Παραλίμνι
Συνεχίζονται οι Μεσογειακοί και Παγκύπριοι Αγώνες Ανοικτής Κολύμβησης
Πένθος για τον Μίλτο Τεντόγλου-Πέθανε ο παππούς του
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στη λαμπρή εκδήλωση στα γενέθλια του «Λέοντα»
ΝΒΑ, Μάβερικς: Τραυματίστηκε στον καρπό ο Έξουμ, φόβοι για σοβαρή ζημιά
Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για τον Γουίλμπεκιν, ρήξη πρόσθιου χιαστού
MotoGP - Ιαπωνία: Παρθενική pole με ρεκόρ πίστας για τον Ακόστα, 11ος ο Μαρτίν
Η έκπληξή Σλούκα που προκάλεσε δάκρυα χαράς σε φίλη του Παναθηναϊκού που κέρδισε τη «μάχη» με τον καρκίνο