Σφοδρά παράπονα Πάφου για τη διαιτησία στο ντέρμπι με τον Άρη-«Είναι αλλοίωση αποτελέσματος»

Σφοδρά παράπονα για τη διαιτησία του Μενέλαου Αντωνίου, στον αγώνα κόντρα στον Άρη, στο στάδιο Άλφαμεγα, εξέφρασε ο Γενικός Διευθυντής της Πάφου, Χάρης Θεοχάρους.

Μιλώντας στον Super Sport FM ανέφερε πως, «ο Βανά Άλβες ήταν πραγματικά εντυπωσιακός και είναι παραδεκτό από εσάς, όμως από την άλλη προπονητής του Άρη μας είπε πως μας στρίμωξε και έπρεπε να κερδίσει η ομάδα του. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί όταν είμαστε φορτισμένοι και κάνουμε δηλώσεις τη στιγμή που το 99% του κόσμου έχει αντίθετη άποψη. Εμείς έχουμε σφοδρά παράπονα στην φάση του γκολ του Άρη. Σε δική μας επίθεση, ανακόπτεται με το χέρι και αμέσως γίνεται επίθεση για τον αντίπαλο που καταλήγει σε γκολ. Το VAR πρέπει να πάρει πίσω την φάση και να ακυρώσει το γκολ. Δεν το έκανε και είναι αλλοίωση αποτελέσματος. Είπε και για άλλες συνθήκες που καθόρισαν το παιχνίδι. Εμείς έχουμε σφοδρά παράπονα στην φάση του γκολ του Άρη. Ο VARίστας έχει ευθύνη αλλά έχουμε γενικότερα παράπονα από το την διαιτητική ομάδα. Δεν θέλουμε να ισοπεδώσουμε τα πάντα, είναι αρχή. Μας λυπεί που δεν είχαμε την ίδια αντιμετώπιση με τον πάγκο του Άρη. Έκανε μεγάλο λάθος ο VARίστας το οποίο διαμόρφωσε το αποτέλεσμα».

Για το αποτέλεσμα ο κ. Θεοχάρους ανέφερε ότι, «η ομάδα δεν πανικοβλήθηκε όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ, ισοφάριση και θα μπορούσε να έπαιρνε και τη νίκη. Όταν προετοιμαστούμε, θα είμαστε διαφορετική ομάδα. Γνωρίζουμε για την ποιότητα των παικτών μας και νομίζω ότι ούτε καν στο 50% δεν ήμαστε. Αν είναι πλήρης η ομάδα θα μπορώ να σας το πω στο τέλος του πρωταθλήματος. Το τι λένε οι αριθμοί για τον κάθε παίκτη δεν παίζει σημαντικό ρόλο, αλλά παίζει ρόλο τις βγάζει ο καθένας στον αγωνιστικό χώρο».

Για τον κόσμο πρόσθεσε πως, «είναι στα πόδια των παικτών να τον κρατήσουμε εκεί. Ο κόσμος της Πάφου διψάει για διακρίσεις. Ο κόσμος έχει εκτιμήσει την προσπάθεια της ομάδας».

Δειτε Επισης

Κβιλιτάια λαμπρός τον οδηγεί-Κέρδισε την Ομόνοια ο Άρης
Έσπασε την έδρα του ΑΠΟΕΛ με τον Φαράζ η ΑΕΚ
Με νίκες προχώρησαν Ομόνοια Αραδίππου, Ανόρθωση και ΑΕΛ στην Cyprus League by Stoiximan
Ολοκληρώνεται την Κυριακή με τρεις αγώνες η 6η αγωνιστική της Cyprus League
Ούγκο Μάρτινς: «Είμαι πολύ περήφανος, μόνο νίκη κόντρα στον ΑΠΟΕΛ» (vid)
One Μακρής show με δώρο γενεθλίων για την ΑΕΛ ένα χατ-τρικ
«Κυανόλευκο» το βαρωσιώτικο ντέρμπι ανάμεσα σε Ανόρθωση και Νέα Σαλαμίνα
Στην αποστολή της Ομόνοιας ο Γιόβετιτς ενόψει Άρη
Διπλό μεγάλης σημασίας για την Ομόνοια Αραδίππου με 2-1 κόντρα στην Ομόνοια 29ης Μαΐου
Τρεις αγώνες το Σάββατο για 6η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan